Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Tazmanyak ile uzun zamandır üzerinde çalıştığımız shardımız sonunda açılmıştır. Web sitemiz http://www.lostage.org 'dur. Tek reklam hakkımızıda böylece kullanmış olduk :) Sitemizde forumlarımız mevcuttur bundan sonra Lost Age ile ilgili konuları bizim forumlarımızdan tartışabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim. Ayrıca moderatör arkadaşlar shard listesine ismimizi eklerse sevinirim. Saygılar Whea.[signature][hline]See you at the bitter end [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 01 Temmuz 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 01 Temmuz 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Hepinizi bekleriz arkadaşlar. Madcat.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eheh ba$arilar acildigi 4. gun 80 i vurdunus ya hll ne diim =)[signature][hline]|førêvêr ãlønê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Bizde sıkça adsl kullanıcılarından sitenize giremiyoruz gibi sorunlar geliyor bizde bilemiyoruz. Ama site aktif.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 herzamanki phpbb template tasarım cogu acılan uo shard bunu kullanıyor artık başka forum çesitleri başka php portalar kullanmanın zamanı gelmedimi bide template arqas'i ile aynı Saygılarımla[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Anasayfa template filan değil forum sadece phpbb site için siberarena'dan mukus a çok teşekkür. Ayrıca bugüne kadar desteğini esirgemeyen Kronos'a ve account sistemi için Burak arkadaşımıza çok teşekkürler bide didimdeki abilerime selam ehueh[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 umarım başarılı olursunuz .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Valeron, 01 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Ya sitenize giremiyorum diyorum geyik yapio burda oho bole iş mi olur ya .. Madcat bu konu hakkında cevabı zaten vermiş. Bazı adsl kullanıcıları siteyi açamıyorlar. Bunu web hostu taşıyarak kısa zamanda halledebiliriz. Fakat amaç illa laf sokmaksa sokabilirsiniz :)[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 evet millet, durum bu... shardı açtık patileri bekliyoruz :)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mois Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Hayallerimizin Gerçekleştiği an,Hayallerinizde göremiyeceğiniz kadar güzel bir dünya yapmaya çalışıyoruz Umarım başarılı oluruz... ----------------------------------------- TLA Admin Mois Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Burak arkadaşımıza nasıl ulaşabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Başarılar.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: ronqueror, 01 Temmuz 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Burak arkadaşımıza nasıl ulaşabiliriz? ulaşamazsın benim adamım o :)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 staff a girmek isterim faust da oradaymış zaten mümkünmü[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 HAAA... bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın lütfen bu arada kronos'un bugün (00:00) itibariyle bizden ayrıldığını belirtmek isterim...[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Artık yanlız Whea ve Taz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Yine bugün itibariyle faustta yok.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ooo Wheatus Hayırlı Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Başarılar dileyende kıllatanda bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum öğlen açtım threadi saat 23:15 ve hala kavga çıkmamış konu sapmamış gerçekten çok duygulandım arkadaşlar :) gözlerim yaşardı.[signature][hline]Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Blackhand_, 01 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki: Başarılar dileyende kıllatanda bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum öğlen açtım threadi saat 23:15 ve hala kavga çıkmamış konu sapmamış gerçekten çok duygulandım arkadaşlar :) gözlerim yaşardı. LoL[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 evet server gercekten cok kaliteli ve stafftaki butun kişilerin kalitenin dusurmemesi icin ellerinden gelen herseyi yapiyorlar bu calismalarda dısaridan gorulmeyecek gibi degil bence budurr dedirtiyor insana[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Taz'dan 7 aydır bu shard'ı bekliyordum. Konuşmuştuk. Sonunda açtı kasmassak olmaz :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 staffa cons olarak girebildim mutluyum :) world builder çıraa oldum (ustamı aşıcam nıha:-P)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hayırlı olsun.[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. ________ Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki: ".. Faust benim klonum, ondandir, " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Chemical, 02 Temmuz 2004 04:27 tarihinde demiş ki: staffa cons olarak girebildim mutluyum :) world builder çıraa oldum (ustamı aşıcam nıha:-P) Aha yakaladım şimdi seni. :) Dedim sana bulurum diye.. :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar