Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilginç bir soru?

chris

Öne çıkan mesajlar

ya ben fb-mu macını izlerken aklıma geldi neden yabancı insanların özellikle ingiliz amerikanların suratları kıpkırmızıdır?
patlıyacakmış gibi bi yüzleri var yani neden ya bunu hep mrk etmişimdir?
aksine türkler bembeyaz ehu[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Eylül 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
1- Adamlar hem daha iyi besleniyorlar, hem daha sağlıklı ortamlarda yaşıyorlar.
[signature][hline]...valla!

turkiyede (sadece turkiyede demiyorum bakin hemen milliyetcilesmeyin) hareket edemeyen felc olan kemik erimesi yasayan kisilerin yasitlari ameriakda tenis oynuyolar falan

dengeli beslenme, duzenli spor yapma, stressi az olan bi yasam falan

[Bu mesaj Volfied tarafından 29 Eylül 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya daha çok, stresslerini atma imkanları var diyebiliriz. En azından adam "Ulen acaba bugün dolar kaç olcak", "İş bulabilcek miyim acaba?" tarzı sorunlara kafa takmıyor, iş sonrası kafası rahat.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizler aslında soluk benizlidirler.

ingiliz taraftarlarını her zaman takdir etmişimdir. maçı çok iyi takip ediyorlar ve futbolu biliyorlar. sadece gollerde değil oyunun her safhasında tepkilerini gösteriyorlar.
mesela bir futbolcu güzel bir pas verdiğinde (ceza sahasına yakın olması şart değil) hemen alkışlayıp ödüllendiriyorlar,hata yaptığında da hemen tepkilerini gösteriyorlar. futbolcularıyla beraber oynuyorlar sanki maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim en sevdiğim olay ; deplasman takımının hiç beklenmedik anda golü çakıp binlerce seyirciyi anında susturmasıdır.old trafford, milano, barnebau gibi stadlarda daha anlam kazanır.stad full dolu , çılgınca tezahüratlar falan sonra ani bir atak karşı takımdan, gol olur ve birden ani bir sessizlik...ehehe..
öyle anlarda bir elimle yumruk yaptığım diğer elime vurarak şaakkk diye ses çıkartmak çok hoşuma gidiyor...
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...