SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kurbağa beslesene olm sevişirsiniz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dişi kedi daha kötü kısırlaştırmazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gokalp disiyle basacikabilir diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi dişi alamam kanıma girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 erkek kedi besliyorum 1.5 yıldır koku problemi yaşamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bizim oğlan gay mi ki=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gokalp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kesinlikle bırakıyor ve dedikleri gibi rezalet ötesi bir koku. Benimki Mart'tan bu yana durmaksızın bırakıyor, hem kumuna çişini yapıyor hemde gidiyor kıyafetlere, minderlere kokusunu bırakıyor. Bugünlerde yeni keşfi, çamaşırlığın üstüne çıkıp özellikle beyaz renkli kıyafetlere bırakıyor. Kaç tane tshirt attım çöpe haddi hesabı yok. Evde açık kapı bırakmıyoruz artık her yer kapalı. Acaba yaptımı yine diye paranoyak olduk. Tak etti yani artık bu aralar götürüp bağlatcam çükünü. Ha bugün ha yarın sakinleşcek diyoruz ama nerdeeee. 2 yaşında beyaz iran-çinçila benim kedi. Dişisi olan veya tanıdığında olan varsa ulaşsın bana da ilk ve son kez yapsın yavrucak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dışarı salmıyorsan eğer resmen eziyet ediyorsun hayvana kısırlaştırmayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Erkek kedilerin hepsinde olmuyor koku bırakma olayı. Bence bekle, koku bırakmaya başlarsa kısırlaştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 %25 olmama durumu galiba. O 25 gelir beni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aquatik said: Erkek kedilerin hepsinde olmuyor koku bırakma olayı. Bence bekle, koku bırakmaya başlarsa kısırlaştırırsın. erotikatakmı oluyo bırakanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sokakta bulduğumuz 3 yavrudan 1 tanesi erkek çıkmıştı, büyüdü bizimle kaldı ancak koku bırakma olayı onda da var. Ev bahçe katı olunca, apartmanın bahçesinde bakmaya başladık fakat bir zaman sonra camdan, bacadan içeri girip işeyip kaçmaya başladı manyak hayvan. Şimdilerde duruldu gibi ancak o koku cidden rezil bir koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Kıçına sineklikle vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar