aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ooo iyisin, hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 senko said: burasi acik adres ODTU Teknokent Ostim Merkezi Uzayçağı cad. 76. Sok. esenboga'da indim diyelim nasi ulascam buraya? esenbogada indin diyelim, havas a biniyosun, havas tesislerinde iniyosun, metroya yuruyosun(yakin baya sorsan gosterirler) osyim duraginda inip taksiye biniyosun. havas 10 yada 15 tl idi, okadar vermeyim dersen havaalanindan belediyenin otobusleri var direk astiye gidiyor, ordan biniyosun bu sefer metroya, yalniz bi yarim saat 45dk uzatmis olursun yolunu. ank da olsam gotururdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sagol hocam kimse mi ankara'da degil yaf bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 otobüsle aşti yerine kızılayda inip metro yaparsın aslında. hiç gitmedim o tarafa da sanki öyle daha yakın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gitme zaten cok gerekmedigi takdirde. ostim ankaranin en sevmedigim yeri, asiri karisik, 20 yillik ostim esnafinin bile kaybolabildigi bi yer, dikkat et senko :) çinçin bile daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 havaş otobüsleri havaş terminaline ve aştiye gidiyor. havaş terminalinin yakınında metro, aştide ankaray olması lazım (ostim'e metro gidiyor, kırmızı) bildiğim kadarıyla havaş otobüslerinin kızılay rotası yok, direk aştiye gidiyor. hiç gitmedim ama, hep terminalde iniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 havas otobusleri dedigin gibi bi kendi havas terminalinde duruyor, ordan da asti ye gidiyor. belediye otobusleri kizilaydan gecip astiye gidiyor. en rahati havas+metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ha evet bir süre önce belediye otobüsleri servisi de başlamıştı. ego kartı lazımdı ama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evet de şoforden alabiliyosun 2lik bilet, zaten oldugu gibi basiyosun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar