piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bir süredir ara verdiğim koşulara tekrar başladım. Önceden öyle çok dikkat etmeden sadece koşu olsun ter atayım babında gidiyordum. Ama biraz daha ciddiye alayım diyorum artık. günlük ortalama git gelle ortalama 9-10 km koşacağım. Merak ettiğim konu ise, vücut geliştirme yaparken aldığımız takviye besinler protein vb. koşu içinde aynı önemi taşır mı? mesela koşudan yarım saat önce protein tozu + koşudan sonra protein tozu gibi. veya farklı bir uygulamaya mı gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yok mu bilen biri şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Trol gibi algılanıcak ama doğal beslenmek var iken ne diye suni şeylere yönleniyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evde hamarat bi anne olunca kolay kanına girebiliyo insanın. en iyisi anne protein aldım ya yemek yapma diye hem onu hem kendimi kandırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ne gibi bir yarar bekliyorsun destek ilaçlarından? yani koşma amacın formda kalmaksa destek tozlarından almana gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 protein tozu almaktaki amacın ne anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi sen gercekten hic bilmiyomussun galiba bu mevzulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yok bilmiyorum o yüzden sordum işte protein mi alınıyo ne alınıyo böyle işler için diye. yani ne bilim koşuda performansımı artırmak için ne gibi destek ürünleri var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 l-carnitine enerjinin yağlardan yakılmasına yardımcı olur diye biliyorum. bunu alanların daha az yorulduğuna dair bir efsane de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 alma hiçbir şey boşver bence. yağ yakıcılar falan var ama önce bi onlarsız yak bakalım. koşuda performansını arttırmak da sana kalmış supplementlere değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 l-carnitine gereksiz. yag yagmak icin de olsa gunluk protein alimini artirmakta fayda zarar yok. eger duzenli besleniyor ve gunluk protein ihtiyacini dogal yolla karsilayabiliyorsan proteine de gerek yok. eger 90 kilo ustu bi insansan ve cok duzenli yemiyorsan whey protein kullanilabilir. sadece kas kaybini minimize etmene fayda saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar