Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlandığın kızın salak çıkması

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Zuhahahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyada kadınların erkeklerden daha iyi yapabildikleri hiçbirşey yoktur.Bilim, spor, siyaset,sanat vs vs. Kalkıpta madam Curie diyecekler warsa, ondan başka birini bulun. Zira o kocasının çalışmalarını devam ettirdi. Birde istisnalar kaideleri bozmaz. 1000 dene bilimadamına karşılık 3-4 kadın birşey değiştirmez.

Hadi feministler aforoz etsin beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım hepsini okumuşsundur konun ama ilkel çağlardan gelen bir toplumsal yapı yüzünden kadınlar kendilerini geliştiremediler bu güne kadar.

said:
navyamphs, 26 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Dünyada kadınların erkeklerden daha iyi yapabildikleri hiçbirşey yoktur.

Valla dediklerimi anlaman için söylüyorum, olyın kadın erkek ile alakası yok mesela sen bilgisayar mühendisi oldun, genetik okuyan bir kadın genetik araştırmalarını senden daha iyi yapar buna itiraz edebilir misin? Herşey eğitimde biter arkadaşım fakat kadınların uzun zaman eğitim alması engellendiği için kadınlar geride kaldı. Ayrıca buna rağmen yeterli araştırma yaparsan yeterli sayıda önemli kadın ismi bulabileceğini düşünüyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde neye karşı cıkıyorsunuz onu da anlamadım. Bu dünya erkeklerin dünyası. Yani kadın-erkek tartışması bile bunun en güzel kanıtı. Ben ne kadınları aşağıladım, ne küfür ne de hakaret. Haddime değil zaten.
Bilinen bir şeyi yazdım o kadar.
Ama bakıyorumda direk "asosyal" felan oldum.
Olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 26 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Dünyada kadınların erkeklerden daha iyi yapabildikleri hiçbirşey yoktur.

Bak bence yanlış nerede biliyor musun olayı bir topluluk halinde ele alman. Dünyada okuduğu bölümdeki işi senden daha iyi yapan milyonlarca kadın, profesyonel olduğu sporu senden daha iyi yapan binlerce kadın mevcut.(tabi eğer sen erkeksen) Ve budaha bir çok erkek için böyle. Sorun zaten erkekler kadınlar diye herşeyi tek vücut haline getirmekte, bireysel ele alın bence bu konuları. Ayrıca sonuç kadar nedenleride önemseyin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar136, 26 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
belki de böyle şeyleri paylaşmayı tercih etmiyorlardır. sonuçta dünyada bir sürü salak var ve onlardan hoşlananlar oluyor.
ajan sokmak lazım aslında çünkü o tarz muhabbet direk hemcinsler arasında geçer.ben yine de inanmıyorum bi bayandan öyle bi cümle duyulabilineceğine.. :D.
bizim cinste ise foruma bile yazıyorlar haha.böyle yazıosunuz herşeyi, kızlar direk sömürüyor, yazmican abisi.bak onlar yazıo mu ? hayır yazmıolar.koz vermicen ellerine eheh.[signature][hline]Travel fast Have a blast Travel fast Make it last
Girls rock the world!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 Eylül 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
said:
Mantar136, 26 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
belki de böyle şeyleri paylaşmayı tercih etmiyorlardır. sonuçta dünyada bir sürü salak var ve onlardan hoşlananlar oluyor.
ajan sokmak lazım aslında çünkü o tarz muhabbet direk hemcinsler arasında geçer.ben yine de inanmıyorum bi bayandan öyle bi cümle duyulabilineceğine.. :D.
bizim cinste ise foruma bile yazıyorlar haha.böyle yazıosunuz herşeyi, kızlar direk sömürüyor, yazmican abisi.bak onlar yazıo mu ? hayır yazmıolar.koz vermicen ellerine eheh.

demek ki biz yazıyoruz dolayısıyla salağız,koz veriyoruz ve kızlar bunları okuyup kıs kıs gülüyorlar...vah bize :)

bu arada kadınlar hiçbir işi erkeklerden iyi yapamaz diyenlere;

hangi erkek ve hangi kadından bahsediyorsunuz?

bazı kadınlar bazı şeyleri bazı erkeklerin yaptığından daha iyi yapabilirler. aynı şekilde bazı erkekler bazı şeyleri bazı kadınların yaptığından daha iyi yapabilirler. yani bu kadın-erkek kıyaslaması baydı artık.

son olarak bu dünya erkeklerin dünyası değil. söyleyen arkadaşım bir erkek olarak reddediyorum bunu. çünkü kadınlar olmasaydı görürdüm ben bu dünya nın halini. şu sözlere kulak verelim:

-erkekler dünyayı yönetir, kadınlar ise erkekleri.
-erkek ailenin başıdır, kadın ise boynu. yani başın ne tarafa bakacağına o karar verir.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

su olayı ne kadar alakasız taraflara cektiniz.ozellikle benım yazdıklarıma oldugu gibi muhalefet edenler.gerci yazılarımın tamımını deil bı ıkı cumlesini alıp yazıyı baska anlamlara getiriyorsunuz.bu olay kadınlar mı daha erkekler mi daha zeki olayı deil.ikisinin zeka turu yapısal olarak farklı.ha onceden degindigim olay.kadınların pratik hayatta pek basarılı olamadıkları.ki ornekleriyle belirttim.ama forumda muhabbet almıs basını gitmis.ortada kimsenin kimseye bir dusmanlıgı yok.ozellikle erkeklerin bana sadece muhalefet olarak cwp yazması baya ilginc.karsı cinsten medet ummadan biraz objektif gozlem yapılırsa daha onceden degindigim, ozellikle kadınların sosyal hayattakı davranıslarıyla ilgili noktalarda mutlaka katılan olacaktır.[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

olay şöyle.kadınların sosyal yetenekleri dha fazla.kadınların beyninin iki lobunda da konuşma bölümü var erkeklerde sol lobda var sadece.mesela bir erkeiğin beyninin sol lobu alınırsa konuşmayı yeniden öğrenmek zorunda kadınlar için böyle birşey yok.biz de sayısal konularda daha iyiyiz.ama bence kadınlar yönetiyor erçekten de biri.kim sayısal bir konuda çalışmayı bir kadınla vakit geçirmeye seçer ki?[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Eylül 2004 16:05 tarihinde demiş ki:
Açıkcası hepimiz aynıyız. Sadece erkekler daha birbirini kollar bayanlar kuyusunu kazar birbirinin o yüzden ayakta kalıyor erkekler.

dogru çok dogru[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

konu bir kızın slaklığından kadın erkek savaşına dönmüş..
kız ayrıca odun da çıktı arkadaşlar:D
bir haftayı geçti iki hafta olacak neredeyse ben sanki ona hiçbişi dememişim gibi davranıyo benim yanımda..

ohh dedim valla.. :D[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşlandığın kız salak çıktıysa odunluğu birazda kendinde ara...Kız salak,belkide gerizekalı ne olduğunu bilmiyorsun sonuçta kızı tanımıyorsun da..ne yapsın üzerine yazı mı assın ''güzelim ama salakta çıkabilirim'' diye..Onu tanımadan gidip teklif etmişsin sonra da gelmiş yakınıyosun vay salak çıktı.Suçlu sanki kızmış gibi gösterme bari.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada suçlu yok ki arkadaşım..
varsa da bu benim aceleciliğimdir yani ben kız suçlu neden hem güzel hem salka falan demedim ki??

ne bu şiddet bu celal?[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

Salak çıkar çıkmaz...
Sapık çıkar çıkmaz...
Şaşkın çıkar çıkmaz...
Güzel olur, olmaz...
Önemli olan birini sevmek, anlaşmak, koklaşmak, sevişmek, mutlu olmak, soyunu sürdürmek, bundan gurur duymak vs vs...
O kötü bu salak armudun sapı üzümün çöpü.... Boşverin kardeşim bunları, "Mutluluuuuuk mutluluuuuk" diye aradığınız şey yanıbaşınızda, kaçırıyorsunuz. Gözün yerse biriyle denersin, yemezse denemezsin o kadar.
Ne kadar çok ilişkisel sorun başlığı var baktıkça şaşıyorum. Buralara kadrolu Güzin Abla mı alınsa nedir :)[signature][hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay salaklık deil aslında.yuz kere yazdık ama sallayan olmadı.onların kafa yapısı erkeklerinden farklı.senin gunluk hayatta yaptıgın konustugun seyler onlara sıkıcı gelir.aynı sekilde onlarınkide erkeklere.ama baktıgında onlarınki daha yuzeyseldir.dunyaları kisiler uzerine kuruludur.basittir yani.iliski dedikodu ask alısverıs ve diger tras mevzular oncelikli ve genelde tek sıradadır.onlardan fazla zihinsel aktivite gerektiren eylemler beklemek yanlıs olur.bu durumda yapılması gereken yogun bir irade gucuyle katlanabilmek ve hedefe giden kutsal yolda yurumektir.pic bir adam olmak,benzer muhabbete ve davranıslara sahip olmak veya insan ustu bir dayanıklılık bu hedefe ulasmada kolaylık saglar.bu ozellikler dogustan yoksa kızlara yaranmak icin kendinden, kisiliginden, dusunduklerinden kısaca seni sen yapan ozelliklerden taviz wermek cok asagılık bir durumdur.[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...