Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlandığın kızın salak çıkması

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşınız olunca görürüm sizi
saniyede 10 defa arayacaksınız
o maço sesiniz bir anda incelecek "tatlım canım" diye
fısssss
merak edenler için, gayet sapım, zamanında da çok çektim dişilerden ama çıkıp ta alayı salak bunların demedim, demem de
üstelik "taş fırın" dediğin erkek kadına muhtaç olmayan erkektir
kadın "annemin evine gidiyorum" dediğine yemeğini yapabilen erkektir
budur[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 25 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
kız arkadaşınız olunca görürüm sizi
saniyede 10 defa arayacaksınız
o maço sesiniz bir anda incelecek "tatlım canım" diye
fısssss
merak edenler için, gayet sapım, zamanında da çok çektim dişilerden ama çıkıp ta alayı salak bunların demedim, demem de
üstelik "taş fırın" dediğin erkek kadına muhtaç olmayan erkektir
budur

:)
Sosyal ağlarda paylaş

güzel insanlar ..tanrı dünyaya 2 farklı cinste insan yollamış ..farklı olmalarının nedeni farklı işlevlerinin olmasıdır.deil mi.. bu durumda bi erkein kızlar zekasını kullanamaz fln filan gblerinden kabaca konuşmaları bence tanrının bu mükemmel sistemine karsı yapılmış saçma eleştirilerdir.. kadınların eskiden hükümdar filozof fln olmadıklarından sözedilmiş ..bu sadece o zamanki şartların zorluundan kaynaklanır .. dşnmeye , farklı bi seyler yapmaya zamanları olmadıından kaynaklanır.. yoksa kadınların eq su gelişmiş erkein ıq su gelişmiş gibi kesin yargılara varmak cok aptalca gelio bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Konumuz güzel veya hoş birinin bizce aptal olması...nedense topiclerde 3.sayfadan sonra sapıyos :D:D:D...Bana çok rastladı...Bende Allah'ın 2 şeyi bi arada vermediği kanısına wardım...e başka şeylere yönlenseydim din kitap gidiyodu :)[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

burda zeka konusunda hepinizin ağzını paylayacak ablalarımız var.
kadın zeki erkek zeki konusu çok saçmadır.
bu toplumun genel yapısı ile ilgilidir,son yüz(bin) yıllarda ataerkil toplum ön plana çıkmış,hatta bütün semavi dinler de nedense bunu desteklemiştir.
borbag çok güzel açıklamış tebrik ettim hayranlık duydum.
kız arkadaşım benden zeki ayrıca.
saygılar sevgiler b@blar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 26 Eylül 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
driftintosin, 25 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
... yoksa kadınların eq su gelişmiş erkein ıq su gelişmiş gibi kesin yargılara varmak cok aptalca gelio bana..

hiçte aptalca falan diil son derece mantıklı...kadınların sosyal yönleri ve kıvrak zekaları erkeklerden kesinlikle çok daha güçlü....(maalesef)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 26 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
said:
driftintosin, 25 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
... yoksa kadınların eq su gelişmiş erkein ıq su gelişmiş gibi kesin yargılara varmak cok aptalca gelio bana..

hiçte aptalca falan diil son derece mantıklı...kadınların sosyal yönleri ve kıvrak zekaları erkeklerden kesinlikle çok daha güçlü....(maalesef)

+1 kadınlar sosyal ve cabuk zeka yonunden daha ii ler

Not:Ama araba kullanamiyorlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Deliganlı adam eliyle idare edebilen adamdır

:D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 25 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki:

heh bu ben miyim ne :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

mail password retrieval sorusunu "türkiye nin başkenti nedir" yapan kız modelidir

tükettiği oksijenden beyni nasibini alamamıştır ve benzeri aşağılamalar.buraya yazıyorum çünkü bahsi geçen model insan bunları anca yazılı verince anlar.kız da olabilir erkek de.cinsiyet ayrımı olmasın tabii.[signature][hline]Imagine how it would be to be at the top
Making cash money
Go and tour all around the world
Tell stories about all the young girls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 Eylül 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
mail password retrieval sorusunu "türkiye nin başkenti nedir" yapan kız modelidir

cevap olarakta adıyaman yazandır :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 26 Eylül 2004 05:43 tarihinde demiş ki:
said:
arcane, 26 Eylül 2004 05:27 tarihinde demiş ki:

cevap olarakta adıyaman yazandır :)

sonrada soruya sürekli olarak Ankara cevabini verendir :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

Konumuz "Hoşlandığın kızın salak çıkması".
1-Kızın salak olduğuna kim karar veriyor? Eğer karar veren kişi kızdan hoşlanan kişiyse ,ki başlıktan bu anlaşılıyor, bu yargının objektif olduğu konusunda şüphe duyarım. Zira kişi duygularıyla karar vermiş olabilir. Örneğin kız yüz vermediyse adı "salak"a çıkabilir.
2-İnsomnia bazı bilimsel verilerden yararlandığını iddia etmiş. Ama bir Sosyoloji öğrencisi olarak sosyal bilimlerin herhalde "babası" olan Tarih biliminden pek yararlanmamış. Geçmişte yetişen filozof,bilimadamı vs. nin cümlesinin erkek olmasının nedeni hüküm sürenin erkek olmasındandı. İstiyorsan sosyolojiden de bir örnek vererek destekleyeyim bu yargımı. Sosyalizasyon diye birşey vardır. Sosyalizasyon insanın topluma entegre olması ve rolünün belirlenmesidir. Ve sosyalizasyonun en önemli evresi çocukluktur. Ataerkil toplumlarda kız çocukları bebeklerle vs. oynarlar. Annelerine yardım etmek zorunda bırakılırlar. Çünkü toplumun kız çocuğuna biçtiği rol annesinin yaptıklarıdır. Yemek yap, çocuk doğur-büyüt vs. Kızların biryerlere gelememesinin nedeni de "bilimsel" olarak görüldüğü gibi salak olduklarından değil, fırsat verilmediğindendir.

Son olarak konumuza dönersek, kadın ve erkek iki ayrı cinstir. Dolayısıyla iletişim kurmaları zor olabilir. Effemine tavırlar içinde bulunan erkeklerin veya eşcinsel erkeklerin kadınlarla iyi iletişim içinde olmasının sebebi, kadınların hissettiklerini hissetmesindendir. Kadın onu kendine yakın görür. Tabii ki kadınlarla dost olabilen, iyi iletişimde olan herkes eşcinsel değildir o ayrı :)

Eğer hoşlandığın kız salak çıkarsa onu "kırmadan" onun da bir insan olduğunu unutmadan bir yolunu bulup,eskilerin deyimiyle lisan-ı münasiple yani uygun bir dille ayrılmak istediğini söylersin. Arkadaşlar ayrıca bu "Koy bi tarafa yersin emersin götürürsün..ihtiyaçlarını karşılarsın" gibi sözler sarfeden, ve hala kadını bir meta (off bu kalimeye hastayım kullandım sonunda :) ) olarak görenler hem kadınlara hakaret ediyorlar hem de forumun kalitesini düşürüyolar bence.

Keşke bu topic hoşlandığın kişinin salak çıkması olsaydı..sanki bizim aramızda hiç mi salak yok?[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

ömrümde hiç bi bayandan "hoşlandığım genç salak çıktı" gibi bi cümle veya benzerini ne sanal ortamda ne reelde hatta televizyon dizilerinde bile görmedim, göreni de görmedim yani birinden duymadım bile..

ama bu demek değildir ki bütün salaklar bayan, yok öyle bişiy tabii ki.sadece bahsi geçmesinden söz ediyorum.[signature][hline]All I've got...all I've got is insane!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 Eylül 2004 06:39 tarihinde demiş ki:
ömrümde hiç bi bayandan "hoşlandığım genç salak çıktı" gibi bi cümle veya benzerini ne sanal ortamda ne reelde hatta televizyon dizilerinde bile görmedim, göreni de görmedim yani birinden duymadım bile..

ama bu demek değildir ki bütün salaklar bayan, yok öyle bişiy tabii ki.sadece bahsi geçmesinden söz ediyorum.

belki de böyle şeyleri paylaşmayı tercih etmiyorlardır. sonuçta dünyada bir sürü salak var ve onlardan hoşlananlar oluyor.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki:
heh bu basliga kopuyorum ya. nasil bir basliktir abi.

"hoslandigin kiizn salak cikmasi"

yirtik dondan firlayan bilmemne der gibi abi bu ne. heuh.

haha yarıldım :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar136, 26 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
said:
arcane, 26 Eylül 2004 06:39 tarihinde demiş ki:

ama bu demek değildir ki bütün salaklar bayan, yok öyle bişiy tabii ki.sadece bahsi geçmesinden söz ediyorum.

belki de böyle şeyleri paylaşmayı tercih etmiyorlardır. sonuçta dünyada bir sürü salak var ve onlardan hoşlananlar oluyor.

Hayır,onlar bizi salakta olsak bi şekilde kabullenip hoşlanıyolar ama biz onlara bu konuda aynı şeyleri yapamıyoruz.Çünkü erkeğiz,genetik yani.1 yanlış 1 doğru olmak 2 doğru olmaktan daha kötü :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..