Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 MS'te elemanın teki canı sıkılmış böyle bişey yazmış anlatılana göre. Bikaç bilgisayarı tek mouse - klavyeyle yönetmeye yarayan bağlantı elemanına KVM deniyo, biliyosunuz. Bu arkadaş gitmiş bunu yazılım olarak yapmış, üstüne bir de dosya taşıma vs. gibi işlevleri de eklemiş. Henüz denemedim, ama isteyen olur heralde diye yazıyorum işte ben de. naha olayın anlatıldığı link naha da program Bu arada muhtemelen en az Vista lazım, xp ile falan deneyip hayalkırıklığına uğramayın sdf
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Remote desktop management gelişiyor... İyiymiş... Yeni serverlarda bunu feature olarak göreceğiz büyük ihtimalle.
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 gief for linux ! (tu) Garage olayi supermis.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kurdum laptop'la PC arasına baya güzel kullanışlı oldu :)
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Synergy de var bu işi yapan. Hem platform bağımsız çalışıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 pcden pcye dosya taşıma yok onda -bunda var mı bilmiyorum-
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bende timeout veriyor. Laptop ile Pc ismi aynı ondan mı acaba. Sorun şuymuş çözdüm. Bilgisayar adımda i var ve bu bilgisayarları eşlerken hepsini büyük harf yapıyor dolayısıyla İ oluyor. Bilgisayarın adını programa girerken i yerine ı kullandım düzeldi.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 muhtemelen ondan çünkü bilgisayar adıyla bağlanıyor.
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 dasaaa said: pcden pcye dosya taşıma yok onda -bunda var mı bilmiyorum- Evet öyleymiş. Ama platform bağımsız olması bence daha cezbedici.
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 portable olmadıktan sonra anlamı yok... yani teamviewer var ve portable diyeyim anlayın...
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GE-TA said: Synergy de var bu işi yapan. Hem platform bağımsız çalışıyor. osx lion destegi yok...
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Yalnız bu programlar tam olarak remote desktop uygulaması sayılmaz aslında. KVM dahi sayılmazlar zira işin içinde V yok. Onun ekranını kendine getirmiyor onun ekranında kendi kaynağınla çalışıyorsun çünkü. Bu yüzden teamviewer ile mukayese etmek çok da doğru değil. @Gladmir: Evet ama yine de Garage'dan daha çok platform destekliyor. Ayrıca ileride bir gün osx destekleyen sürüm çıkarsa onun Garage olmayacağına dair bahse girebilirim. :o)
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 server - client olarak çalışıyor bu ama, bence o yüzden baştan kaybediyor... cross platform / portable olamıyor aynı sebepten...
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cok deli manyak bisiymis byu yaw cok sevdim (:D
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 KVM dedigin Dosta Calisacak.... Biosa girecek.... Yoksa o KVM degildir remote bilmemnesidir...
geezus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi vardı bu program tcp/ip bağlantısı ile mouse+klavye hareketlerini yolluyordu, aynı işi yapıyordu. dosya taşıma falan eklenmiş üzerine
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 GE-TA said: Yalnız bu programlar tam olarak remote desktop uygulaması sayılmaz aslında. KVM dahi sayılmazlar zira işin içinde V yok. Onun ekranını kendine getirmiyor onun ekranında kendi kaynağınla çalışıyorsun çünkü. Bu yüzden teamviewer ile mukayese etmek çok da doğru değil. @Gladmir: Evet ama yine de Garage'dan daha çok platform destekliyor. Ayrıca ileride bir gün osx destekleyen sürüm çıkarsa onun Garage olmayacağına dair bahse girebilirim. :o) Osx destegi var ama lion yok demek istedim, garage dan oyle birsey cikarsa direk islerine son verilir heralde :)
Öne çıkan mesajlar