Dreamline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Nebula Scriptlerine kısayoldan ulaşmak isteyen arkadaslar su Link'ten ulaşabilirler..aşağıya yazıyorum.. www.script.gen.ms
Core Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ne gerek var paticikte var dl linki zaten..
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 up => nebula ocak arayan patiler için upladım..[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Brook Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İsteyen arama'dan bulabilir günlerce,haftalarca up lamanın mantığı yok. Gerek görülürse sticky olur zaten.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bilmem ben çok aradımda belki diğer patilerde arıyordur diye ey ettim kötü birşey yaptıysam özür dilerim :([signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İnsanlar "YARDIM PLS" diye APTALCA bi başlık atınca tabiiki aranan bulunmaz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nebula + amentes ;)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ [Bu mesaj Xharloan tarafından 28 Eylül 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nebula = Amentes lol[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oda doğruda bir kaç farklı scp var :) baktımda.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Aaa nebula scriptleri için web sayfası açmış :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tasarım yeter dimi rexx hangi temp. acabA?[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nebula Scriptleri Devleşti ya Artık o scpye özel sitede açılıyor :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aslında düşünüyorum, ne zaman gelecek yeni bir "nebula ocak" vakası? varmı bronxdan başka yiğit :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 lol[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Aman çıkmasın öyle bir yiğit...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu ne karman çorman script ya ben hiç birşey anlamadım :( öğrenemiycem ben bu scriptingi??[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Valla ortada nbl mı kald ıda scp dağıtcak lol[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
NotoriuS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yenisi gelmiycek mi :P[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected]
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 burayı ne zaman açsam bi tane nebula scp leriyle ilgili bi topik oluyo artık yeter açmayın şunları gidin aramam yapın yada bilen birinden pm atın.[signature][hline]Boo
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 2 dakkada öğrenilcek bişey değil zaten scripting.Zamanla öğrenirsin.Nasıl ingilizceyi 5 dakkada konuşamıyosan buda öyle bişey.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 29 Eylül 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar