Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Şimdi benim 183 lira borcum vardı kalan limitimde 30 lira gibi bişeydi. Dün 350 lira para yatırdım karta ve borcum silindi limitimde 212 lira oldu. Şimdi benim limitimin 380 lira olması gerekmiyor muydu? yani 183 lira borcu silince ordan bi açılıcak kalan ekstradan yatırdığım para içinde ekstradan totalde 350 liralık limitin açılması lazımdı sanki. Ayrıca internetten baktığımda 183 lira yatmış gibi görünüyor bi acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sen donem borcu degil toplam borc yatirmissin sanirsam , taksitin falan vardiysa bir sonraki ayi aradan cikarmis olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 taksidin varsa veya karttan nakit çektiysen olabiler böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bankadan banyaka farklı olabilir sistemi o fazla kısım bidahaki ay gözükebilir hesapta, iş bankasında hemen gözüküyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 arkadaşların dediği gibi bankadan bankaya değişebilir belki fazla para yatırsanda limit artışı yapmayıp harcağın zaman ekstra limit çıkmış gibi gösterebilirler ama çoğu bankada 500 lira limiti olan karta 600 lira yatırırsan o aylık limitin 600 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 sanırım diğer ay harcaman veya taksitlerinde o parayı düşecekler. bende de öyle olmuştu. 980 borcum vardı 1000 yatırdım ama 20 lira ortada yok. aradım ne oldu 20 liraya diye adamlar diğer ay borçtan düşeceğiz dedile ve öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 gittim işbankasına konuştum borçtan fazla olan parayı otomatik olarak hesabıma geçmiş. karta aktarttım şimdi sorun kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Enteresan ben isbankasinda ayni hareketi yaptigimda (netten) , direk kredi kart limitim artiyor fazla yatirdigim miktar kadar. Hesabima gecme falan hic olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 banada önceki sefer aynı şey olmuştu. bu sefer böyle saçmasapan bişey olmuş valla neyse halletim ya allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Öderken hesaba para yatırma değil kredi kartı borcu ödeme olarak ödemişsindir, aynı karta bağlı bir de hesabın varsa direk paranın fazlasını mevduat hesabına geçmişler işte =) Değişik bi uygulama değil mantıklı ve güzel olanı aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 olan tam olarak bu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar