Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paticiği yer imlerine eklemiştim, geçen gün internet gitti paticiğe tıklayınca internetiniz yok şunu şunu yapın yada ttneti arayın sayfası çıkıyodu, internet geldikten sonra paticiğe tıklasamda aynı sayfa çıkıyo forum.paticik.com adresini yazınca yine aynı sayfa çıkıyo ama geçmişten anasayfa harici bölümlere girebiliyorum. Sağ tıklayıp özellikler diyince sadece isim misim ayarı çıkıyo nasıl düzelticem bunu?
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 SeaGle said: çerezleri sil. Bu işe yaramıyo. di said: Sag click > Edit İsim, adres, etiketten başka ayar yok ctrl f5te bişeyi değiştirmedi
Trans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 çerezleri silip üstüne ctrl+f5 yaptınmı düzelmesi lazım,ya da kaldır tekrar kur
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Cachelermiş olay onları sildim düzeldi. WC3 sunucusu kapalı yazısının yanında kırmızı harflerle kocaman !!!UYARI!!! yazısını görmek bi yerden sonra sıkıyo
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bendede int. bağlanmıyordu sildim tekrar yüklemeye çalıştım olmadı. Mecburen başka prog. geçtim chrome alışmaya çalışıyorum ama mlsf firefox kadar güvenli gelmedi. ad plus+no script iyiydi
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Çabalarınız için teşekkür ederim IPYye gelmek isteyen olursa 5klık noob yardımından faydalanabilirsiniz
Öne çıkan mesajlar