romslayer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aslinda olayin su basitligi var ben genelde oyle arkadasa falan da aliyorum indirimde sonra eleman istemiyor cakiyorum giveaway. contribution artiyor. yuksek contlu ve az kisili gruplara girersen eger onlardan daha yeni oyunlari kazaniyorsun falan. uzun vade yatirimi oyle al bi FTL ver bi borderlands 2 yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi su gift olayını biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benimki daha güzel olurmus..oynadıgım oyunu veririm giveawayden baskasıda oynar oh mis..bende onun kini oynarım..ama tabi steam nasıl para kazancak o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 humble bundle da 1 oyun için aldım aslında. gift olarak alsaymışım geri kalanını =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 2000 mesaj olmuş, yenisinden devam edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar