spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şimdi toparlıyorum o zaman, eksik olanlarıda şimdi tamalayacagım, öncelikle bu giriş içindi New Star Soccer 5 Natural Selection 2 Space Empires V FlatOut kazandım bunların karşılıgı olarak, 2 tane daha acacagım, fakat bana zaman vermelisiniz, SG"The maximum number of giveaways based on your current feedback score has been reached. Once your current giveaways come to a close, and gifts are received, you'll be able to post additional gifts." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 diğer ikiside Babel Rising Fortix olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Zaten kurallarda belirtilmiş yani 1 haftan var merak etme. Biz uygun olmayan oyunlar açma diye belirtiyoruz. 3- Üyeler herhangi bir çekilişi kazandıklarında 1 hafta içerisinde bir çekiliş düzenlemeleri gereklidir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 x-blades i düzeltiyorum bu arada yeni link vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi 1 entryler iptal senin x-blades iptal (zaten bundle oyunu) kazandığın space empires da iptal şu an risen giriş olsa, kazanma olarak da pride of nations açsan aldıkların ns2, nss5 ve flatout, yani 2 tane daha açman lazım hesap yine doğru oldu gerçi. ve 1 hafta zamanın var evet, ama kazandıktan sonra direkt açsa insanlar daha rahat takip edilir. fortix 1P bu arada, min 5P'li oyun açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tamam, Babel Rising ,Nethergate Resurrection i SG izin verdiginde acacagım, sanırım 3 gün sonra. kazandıklarımı isteyen yollayabilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 SG de nbukdr oyun kazandıgıma hiç bukdr üzülmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bu . postlar ne olm sdf tamam spompas, senin olay halloldu gözüküyo ama o açtıkların 2 entry olmazsa iptal olacak başka açman gerekecek aklında olsun. bi de şu an pasif durumda olan giriş giveawayi olmayan 3 üyeyi attım, osmaniac, holy ve sabonis. giriş giveawayleri hazır halde girmek isterlerse alırım geri spompas said: SG de nbukdr oyun kazandıgıma hiç bukdr üzülmemiştim. her gördüğüne girmeden düşüneceydin sdf, nssi atcam akşama doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi bu seferlik affedin beni =) ns2 ile flatout u rerollayın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ns2yi almadın mı? almadıysan rerollansın oke şu an tamamsın o zaman, pride of nations büyük ihtimal 0 entry çeker ama ahahah onun yerine bi şey hazırda dursun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ns2'yi rerollayın ya bi şans daha gelsin bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bana rollansın asdf, şimdi gidip lamer osmana falan çıkacak delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ya da en iyisi tekrar açsın robert, çünkü yarısı pasif ve atılan üye o entrylerin. yine yalan olabilir reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kısa açsın ama ya =) 3-4 gün çoook uzun geliyor =) hala umutla torchlight bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 OHAAA!! Naısl bir şans var sende Spompas. Metro 2033'ü de sen kazandın. Napayım reroll mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Metroda spompasa gitti ya fsadjhfd şaka gibi :) abi sen git milli piyango al sayısal al bu balını paraya dönüştür..fkasdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 haydaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 adam sırf fazla hediye kazanıyorum yeter!! diye çıkacak gruptan fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 3 kere girdim kazanamadım hiç. public hiç girmeyeyim. 3-4 kişi içinde bile kazanamıyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 You Won: Metro 2033 You Won: FlatOut You Won: Natural Selection 2 abi gözünüzü sevim şunları rerollayın =)) herkez kabul ederse sevinirim. bukdr şanslı olacagımı bilemezdim. karşılayamıyorum giftleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Metro için new request yapıyorum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yap yap :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar