Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:
crasah hayırlı olsun

tesekkur ederiz efem..

25K kopyalik faerie solitaire'i saymazsak ilk kazandigim cekilis hehe..

hic de tropico oynamisligim yoktu.. isabet oldu =P..
Mesaj tarihi:
abi olaya bak, elin arjantinlisi paticik grubuna girmiş ve giveawayi kazandı. işin kötü yanı adamı patiden sanıp send dedim gifti sonra kimmiş bu diye baktım http://steamcommunity.com/id/arcobalen0/ bu kişi çıktı. öff, ticket açtım bakalım. ne diyecekler, yapcak bi şey yok derlerse vereceğim adama s*ke s*ke. kusura bakmayın :
Mesaj tarihi:
abi ilk başkta haberdar değildim ben şanslı pati grubundan. direkt paticiğin grubuna açtım. sonra şanslı pati adındaki grubu gördüm sliphatosdan announce etmesini rica ettim. bu seferlik sadece pati grubuna olsun, bi dahakine şanslı patiye açarım diye düşündüm. sonra patladı işte olay, elime yüzüme bulaştırdım ahahah. neyse, du bakalım ticket açtım. ne cevap vercekler. :D
Mesaj tarihi:
haa evet lokopena mı ne bi admin var efendi cocuk, reroll yaptırdım ben kaç kere buna öyle verme sakın tangocu şerefsize dsf

paticik public olduğundan böyle giveaway olunca rusu, çeki, polonyalısı falan doluşuyo. şanslı patiyi açmamın nedeni oydu benim zaten.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

liberal said:

nası giriyoruz la bura

Basit 1-2 kuralı var. Patide en az 6 aylık üye olacan, 100 mesajın olacak ve 3 tane Assassin's Creed Revelations veya Jagged Alliance:Back in Action koyacan çekilişe

bi de tek Skyrim atmalı onu unutmuşun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...