Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Robert_Poche said: crasah hayırlı olsun tesekkur ederiz efem.. 25K kopyalik faerie solitaire'i saymazsak ilk kazandigim cekilis hehe.. hic de tropico oynamisligim yoktu.. isabet oldu =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gamersgate kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bana gelmedi o beleş oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben de yaptım bakalım. başkası kanser olsun benim yerime. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Silphatos said: gamersgate kodu gamersgate kodu derkene? steamde çalışmıyir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gamersgate librarye ekleniyo kod evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi olaya bak, elin arjantinlisi paticik grubuna girmiş ve giveawayi kazandı. işin kötü yanı adamı patiden sanıp send dedim gifti sonra kimmiş bu diye baktım http://steamcommunity.com/id/arcobalen0/ bu kişi çıktı. öff, ticket açtım bakalım. ne diyecekler, yapcak bi şey yok derlerse vereceğim adama s*ke s*ke. kusura bakmayın : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adam paticik grubuna üye diye aldı heralde silph lol. silph adamı gruptan kicklerse vermek zorunda olmazsın. KICKKICKKICK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahahahhaha olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi ilk başkta haberdar değildim ben şanslı pati grubundan. direkt paticiğin grubuna açtım. sonra şanslı pati adındaki grubu gördüm sliphatosdan announce etmesini rica ettim. bu seferlik sadece pati grubuna olsun, bi dahakine şanslı patiye açarım diye düşündüm. sonra patladı işte olay, elime yüzüme bulaştırdım ahahah. neyse, du bakalım ticket açtım. ne cevap vercekler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 neyse, hallettim adamlar rerolliyeceğiz, verme oyunu o tipe dediler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 haa evet lokopena mı ne bi admin var efendi cocuk, reroll yaptırdım ben kaç kere buna öyle verme sakın tangocu şerefsize dsf paticik public olduğundan böyle giveaway olunca rusu, çeki, polonyalısı falan doluşuyo. şanslı patiyi açmamın nedeni oydu benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 seagle391 ekleyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 nası giriyoruz la bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bir oyun alıyorsun steamden bize giveaway yapıyorsun.gruba girmeye hak kazanıyorsun biz hepimiz oyun koyduk ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 liberal said: nası giriyoruz la bura Basit 1-2 kuralı var. Patide en az 6 aylık üye olacan, 100 mesajın olacak ve 3 tane Assassin's Creed Revelations veya Jagged Alliance:Back in Action koyacan çekilişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 eksik yazmışsın, dota2 koyunca da oluyomuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: liberal said: nası giriyoruz la bura Basit 1-2 kuralı var. Patide en az 6 aylık üye olacan, 100 mesajın olacak ve 3 tane Assassin's Creed Revelations veya Jagged Alliance:Back in Action koyacan çekilişe bi de tek Skyrim atmalı onu unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yok Skyrim var bende, onu koymasın asdasadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 tamam aldım hl2 ep1. haydi nerden dalıyoruz gruba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ep1 vardı abi ya sdfgh steamcommunity linkini at buraya veya bana pmle invitin kapına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bu fakiri direk ööle takıma alacak mısın kaptan? Yarın başkaları da gelir kapıya yığılır bak almadan vermek bize yakışmaz asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aynı anda iki üç tane giveaway açabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 zenginin hali başka oluyor 2-3 tane birden açacam diyor vay beahhh Bi tanesi Jagged Alliance:BIA olursa pek makbule geçer asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yok be tırt oyunlar var hep, bi dişe gelir mount & blade bide railworks 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar