dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Yurtta lan kablosu var wirelesstan bağlanıyorum çok zayıf Lan'dan bağlanmak gerek ancak kabloyu tkaınca bağlanmıyor. Bi türlü bağlantıyı tanımlaymaadım win 7 de nasıl yapılıyor bu?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Anında tanıyıp bağlanması lazım, ötesi yok. Millete sor özel bi ayar mı varmış diye.
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Yurtta olduğuna göre laptop kullandığını düşünmek için haklı sebebim var demektir. Laptopunda enerji tasarrufu amaçlı olarak ethernet kartı kapatılmış oluyor. Device manager altından girip disabled gözüken aygıtlara bir bak. Kötü anlattıysam birisi menüleri falan da türkçeleştirip açıklasın.
throine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 siz elle kapatmadıkça güç tasarrufu modunda bile olsa kapanmaz hiç bir zaman. etherneti bırakın wireless bile kapanmaz. olsa olsa tasarruf modunda çalışırlar. ethernet sürücüsü yüklü durumda mı? aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları sekmesinde ne görünüyor? bunu söylersen daha yardımcı olabiliriz.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ohh sonunda! =) evet güç tasarrufu için etherneti kapatıyormuş. Benim adaptör girişi bozuk olduğundanda o sistem fişe takınca falan aktif hala geçmiyor artık. O yüzden kapalı kalmış. teşekkürler =)
throine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 BENİ YALANCI ÇIAKRDI. asddf yok aga olmaz öyle şey.
Öne çıkan mesajlar