ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sizce şimdiye kadar gorup gorebileceginiz en guzel serverlar hangileriydi? Serverlar kapanmış olabilir... Benimkiler... 1. Tar (ilk göz ağrım) 2. Nebula (artık pek fazla degil ama olsun bende bir yer edindi) 3. Silver Serpents (Bana RPyi ve RPnin yaşadığını gösterdi) 4. Dark Realm (Evde 2 bilgisayarla abimle beraber oynadıgım ilk server, sanırım o yuzden guzel geldi:) ) 5. Hellstemple,Cutthroats, Shadow Murn, Clein York (bunlarda eşit guzelliktelerdi çunku hepsinde aynı şeyi yani stafflıgı yaptım :) )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: [Bu mesaj ucantekme tarafından 12 Eylül 2004 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yeri burası mı yaw allah aşkına..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 soruya bak sanane tabiki :)[signature][hline]hö?
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Zaten kaç tane shard var.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 3 bilemedin 4 tane[signature][hline]hö?
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 amentes desem :)[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaş sevdiği serverları yazmak istemiş ve sizinde düşüncelerini almak istemiş. Benim server'ım herzamanki gibi Rp'nin doğduğu server Silver Serpents![signature][hline]Silver Serpents Emekli Ultimacı Acextar'ı nasıl bilirdiniz.. [Bu mesaj Acextar tarafından 12 Eylül 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1.Fires Revenge.(İlk kez bi kafede örendim oyunu daha o zamanalr nebula yoktu,ve bayada kişi vardı,çok eğlenirdik,bide tabi newbie duygusu vardı o zmnlar) 2.Nebula (seninki gibi bende güzel günler geçirdim yaklaşık 1 buçuk yıl kadar ondan sonra hacklendim işte..onuda ordan bitirdim) 3.Arqas (tam anlamıyla uoyu bıraktım dediğim zmnlarda tekrar zevk almamı sağladı güzel gnler geçirdik,çok muzurluklar yaptık.. Şimdi ise uo ile hiçbir alakam kalmadı :) ve mutluyum..biraz sıkılıyorum oda düzelecek inşallah.[signature][hline]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 En buyuk zevki Arqas ta aldım Arkadaşlarla bu duygu daha değişik yaşanıyor. Dracul Ailesine O güzel gunleri yaşattıgı için tşklar:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 en çok eğlendiğim server amentes,nebula. sanane ilk göz ağırım ;)[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Scphelp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1- nebula 2- arqas 3- imaginary benim 3 sevdiğim ve oynadığım server.
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hard gamer Hard lamer[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Scphelp, 12 Eylül 2004 12:58 tarihinde demiş ki: 3- imaginary Bu ne ?[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: rexx, 12 Eylül 2004 12:59 tarihinde demiş ki: Hard lamer ne günlerim geçtiydi :)[signature][hline]hö?
Genor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bundan sonra Olympus forever...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 - Sanane - Osi - Sylveria (paralı olunca bıraktım o günden beri oynamıyorum)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bozulmadan önceki sylveria,fatal war,OSI,sanane...
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bundan sonra adam akıllı server yoq. herhalde 1 2 yıl beklemeliyiz..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 [li]Nebula Locus(1.5 sene önceki hali)[/li] [li]UOTurk[/li] [li]Silver Serpents[/li] [li]SlayerTR[/li][signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
xheana Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Nebula North Zamanı :][signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
sheref Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 osi'den sonra hiç birşey eskisi gibi olmadı :(..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ondan öncesimi vardı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tabiki ilk göz ağrım "SANANE" orası bi başkaydı
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abi osi demeyin hangi server onuda söyleyin atlantic mi static mi portaticmi söyleyin[signature][hline]hö?
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tabiki Snn lafımı olur Ah Dark Dr , Eskiya, Rangermania , Wounded vs.. ahh =)[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Öne çıkan mesajlar