Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşlar biz serverimizde item restart atıcaz acaba bilen biri anlatabilir mi ? sadece deed itemle kalıcak ?[signature][hline]Emirden Saygılarla...
schaker777 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 item restarttan kastin ne spawnlari yok edip tekrar mi acicaksin yada ne biliim stokta kalmayan regleri falan mi yenileceyen biraz acarsan yardimci olabilirm[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Scriptlerin hepsini silin sonra .save sonra kapat geri yükle scriptleri resync kapa aç oké :D[signature][hline](_::_____::_)
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yaa işte arada tüm serverler de atıyolar ya evler,reg bandaj et süt vb. gidicek playerlerin bankalarındaki ve yanlarındaki tüm itemler gidicek blessliler ve deedler kalıcak bi tek... spawn, npc ıvır zıvır kalıcak.[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ozaman o silmeyeceğin şeylerin id lerini felan bul onlar dursun diğer herşeyi sil dediğimi yap[signature][hline](_::_____::_)
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 azıcık daha açıklama abi adım adım anlat anlamadım :([signature][hline]Emirden Saygılarla...
schaker777 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sende buldun istiyon ha :D [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak? [Bu mesaj schaker777 tarafından 28 Eylül 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ve ya erutan msn varsa konuşalım acil lazım bu gece atmamız gerek.[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Yaw bak diyelim atıom bless.scp in icinde bless itemlar deed.scp in icinde deed itemlar diğer bütün scpleri sil sonra save at sonra kapa serverı sonra aç yine serverı bless le deed ler kalcak kapa server'ı yeniden yükle scpleri geri sonra resync save cak kapa aç[signature][hline](_::_____::_)
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 scripleri silip geri yuklemenin ne manasi var ya.. direk qorldden silmek istedigin itemleri toptan sil
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 abi o zaman açıklayın eğer yannış atarsam gidecek bayağı kişinin emeği ?[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben öyle biliyorum vallaha gereğide var zaten world den kim kasacak + worldden nası atılcak onuda bilmiyorum + arkadaşın bilmediğide cok belli kolay yolu budur[signature][hline](_::_____::_)
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya abijim bandaja Reset atacaksan bandajın ip sini bulcaksın Sileceksin 2 saniye save atacaksın sonra server kapatacan geri yüklicen save atacaksın kapayıp acacaksın örnek bu misal[signature][hline](_::_____::_)
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 silencerin bir kısa yolu vardı burda ise anlatır bana söylemişti ama söylemek istermi bilmiyorum :) onun için biraz bekliyeceğim[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bunun için 3 ay önce kadar bi sitede item restard ile ilgli bir program görmüstüm.. Axis'e benzer bir program, programı indirdirğimde makinam'a virüs bulastı ve göçtü. Ama program calısıyordu denedim..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 serverdaki silmek istediğiniz item id'sini yazıyorsunuz sonra butona tıklıyorsunuz 30 sn icinde id'sini yazdıgınız item siliniyor..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ee ismini alabilirmiyim acaba bakıcam ?[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 unuttum :) ke$hke aklıma gelsene yardımcı olsam. www.google.com dan uo item restart diye arattır bi göz at.[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Brook Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 itemlerin bulunduğu scpyi çıkar sphereyi tekrar aç, save al scriptleri geri koy..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 revision forumlarında da gördüğüm bir script vardı, direk tek komut ile dünyadaki itemdefi verilan itemları temizliyordu, sunucuyu kapamadan 4-5 saniye takılma ile yapılıyordu. bir bak derim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu iş yukarıda arkadaşın anlattığı programla ancak olur. Diğer türlü yani scp silip geri yüklemek istediği sonucu vermez. Adam newbie itemler silinmesin istiyor mesela bunun için item scplerini kaldırırsanız newbie eşyalarda gümlemiş olur. Worldden silinmesi diğerine göre daha mantıklı...tabi uğraşabilene..
Alexian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 walla arkadaşlar en kolay yolunu yazıverin işte uğraşmamalıyız zaten çok erteledik...[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Madenci_MV Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Alexian Ömer amcaya ulaş bu işin erbabı o ..Yardım etsin sana msn den bunu ekle [email protected][signature][hline]Madenci Grand master BS Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz FATAL WAR FOREVER
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 isimlerini değiştirirsende aynı işlme olmuş olur örneğin [itemdef 023] [itemdef hedere] save al silinir :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar