Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtem restart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
item restarttan kastin ne spawnlari yok edip tekrar mi acicaksin yada ne biliim stokta kalmayan regleri falan mi yenileceyen biraz acarsan yardimci olabilirm[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Mesaj tarihi:
yaa işte arada tüm serverler de atıyolar ya
evler,reg bandaj et süt vb. gidicek playerlerin bankalarındaki ve yanlarındaki tüm itemler gidicek
blessliler ve deedler kalıcak bi tek...
spawn, npc ıvır zıvır kalıcak.[signature][hline]Emirden Saygılarla...
Mesaj tarihi:
sende buldun istiyon ha :D [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?

[Bu mesaj schaker777 tarafından 28 Eylül 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaw bak

diyelim atıom

bless.scp in icinde bless itemlar
deed.scp in icinde deed itemlar

diğer bütün scpleri sil

sonra save at sonra kapa serverı

sonra aç yine serverı bless le deed ler kalcak

kapa server'ı yeniden yükle scpleri geri sonra resync save cak kapa aç[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
ben öyle biliyorum vallaha gereğide var zaten world den kim kasacak + worldden nası atılcak onuda bilmiyorum + arkadaşın bilmediğide cok belli kolay yolu budur[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
ya abijim bandaja Reset atacaksan

bandajın ip sini bulcaksın Sileceksin 2 saniye save atacaksın sonra server kapatacan

geri yüklicen save atacaksın kapayıp acacaksın örnek bu misal[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
Bunun için 3 ay önce kadar bi sitede item restard ile ilgli bir program görmüstüm.. Axis'e benzer bir program, programı indirdirğimde makinam'a virüs bulastı ve göçtü. Ama program calısıyordu denedim..[signature][hline]|Deathrack|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,
dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..

Mesaj tarihi:
serverdaki silmek istediğiniz item id'sini yazıyorsunuz sonra butona tıklıyorsunuz 30 sn icinde id'sini yazdıgınız item siliniyor..[signature][hline]|Deathrack|

Mesaj tarihi:
unuttum :) ke$hke aklıma gelsene yardımcı olsam.
www.google.com dan uo item restart diye arattır bi göz at.[signature][hline]|Deathrack|

Mesaj tarihi:
itemlerin bulunduğu scpyi çıkar sphereyi tekrar aç, save al scriptleri geri koy..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
revision forumlarında da gördüğüm bir script vardı, direk tek komut ile dünyadaki itemdefi verilan itemları temizliyordu, sunucuyu kapamadan 4-5 saniye takılma ile yapılıyordu. bir bak derim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
Bu iş yukarıda arkadaşın anlattığı programla ancak olur. Diğer türlü yani scp silip geri yüklemek istediği sonucu vermez. Adam newbie itemler silinmesin istiyor mesela bunun için item scplerini kaldırırsanız newbie eşyalarda gümlemiş olur. Worldden silinmesi diğerine göre daha mantıklı...tabi uğraşabilene..
  • Yeni Oluştur...