MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://i.imgur.com/al1pp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 olm bu arada dinazor maketleri getirmişlerdi böyle hayvan büyük, sergi tarzı, orda çekilmiş fotolarım var böyle ama korkudan sıçıyorum aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ayrıca yaşlandık ya çocukken dergiden parça toplayıp maket yapıyoduk, şimdi makine fuarında lazerle düz sacdan direk bütün parçaları kopacak şekilde dinazor maketi yapan makinelerle haşır neşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 birinin cnc'si gelmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sparkcaster said: Kaede said: ya o iskelet kısmı çok güzel oluyordu da dış kaplaması çok dandik duruyordu t-rexin senin kabiliyetsizliğin, çok güzel boyamıştım ben onu uza diyecem biraz daha uzarsan göçmen kuş türlerinde azalma olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dergi çok iyiydi, dexter fena değildi, başlık konusu dizi ehhhti. bir de t-rex maketinin dış kaplaması evet iyi geçmiyordu birbirine ama iskelet yeter. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dexter derken denver mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 evet denver, demin dexter reklamı görünce karıştı kesin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/k38197_20100920203914.jpg bunun kafası duruyo benim monitorün üstünde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dizi deki baba rolundeki karakteri, laz ziya yi oynayan amca seslendiriyordu... neydi adi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar