Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 vaay, yerimizi de öğrenmiş olduk böylece.. hadi bakalım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 "Otostopcunun Galaksi Rehberi" bu kitabı da almak isterdim ilk seferde niye almamışım hayret :( şimdi kargo havale uğraşılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Onu sonradan ekledim. Ondan almadin bence onu. =) Biraz daha kitap var ama oturup eklemeye vakit bulamadim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sypro said: vaay, yerimizi de öğrenmiş olduk böylece.. hadi bakalım.. :( Abi simdi kardesim, her gun birlikte gidip geldigim is arkadasim istersen onlari atlayip sana verirsem ne dayak yerim biliyo musun ? Olay sira degil, direkt can guvenligim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 geyik yapıyorum lan. kitabı okudum, filmi izledim. tek sorun "kalın" olduğu için almamış olmam, bi süre daha almam büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 di said: Onu sonradan ekledim. Ondan almadin bence onu. =) Biraz daha kitap var ama oturup eklemeye vakit bulamadim bir turlu. kitaplar fantastik kurgu ise listeyi önce bana gönder hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Hizlica yazayim ek listeyi evden cikmadan; Gediksavaslari Efsanesi 1. Cilt - Buyucu - Cirak Gediksavaslari Efsanesi 2. Cilt - Buyucu - Usta 2. sayfalarinda kitabi bana veren kisinin adi, tarih ve imza var. Onun disinda temizler. Ejderha Mizragi - Raistlin Tarihceleri 1. Cilt - Ruh Doveni Ejderha Mizragi - Raistlin Tarihceleri 2. Cilt - Silah Kardesligi Zamanla hafif yipranmis kitaplar ama saglamlar. Ejderha Mizragi - Kayip Tarihceler 1. Cilt - Cuce Derinlikleri Ejderhalari Ejderha Mizragi - Kayip Tarihceler 2. Cilt - Yuceefendi Gokleri Ejderhalari Ejderha Mizragi - Kayip Tarihceler 3. Cilt - Kum Saati Buyucu Ejderhalari Kitaplarin basim kaliterleri cok kotuydu gercekten. O yuzden ilk cilt bildiginiz elimde kaldi o kadar dikkatli okumama ragmen. Diger ciltlerde sorun yok. Ravenloft - Kara Gul Sovalyesi Kitap iyi durumda. Ejderha Mizragi - Majere Kardesler Kitap iyi durumda. Ejderha Mizragi - Kara Dalamar Kapaginin kosesi hafif kirilmis durumda ama kitap iyi durumda. Unutulmus Diyarlar - Kara Elf Uclemesi 1. Cilt - Anayurt Unutulmus Diyarlar - Kara Elf Uclemesi 2. Cilt - Surgun Kapaklari hafif yipranmis kitaplar ama iyi durumdalar. Terri Pratchett - Mort Baski hatalari sebebiyle bir kac sayfasi kitapdan buyuk =) ama iyi durumda. Guy de Maupassant - Horla ve diger fantastik hikayeler Cillop gibi kitap. Dragonlance - Dragons of the Hourglass Mage ( Ingilizce haliyle ) Sifir ayarinda kitap. Alan Dean Foster - Star Trek ( Ingilizce ) Sifir ayarinda kitap. Sarah Prineas - Magic Thief ( Ingilizce ) Bu da sifir ayarinda kitap. Yalniz daha cok cocuk/ergen kitabi. Ingilizcem gelissin diye aldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Su asagidaki serinin bir cok kitabi 6 lira civarinda. O yuzden kitabin durumuna gore 3-4 liraya verebilirim bu kitaplari, aklinizda olsun. Mitoloji / Tarihi Roman Serisi Yayin Evi : Yurt Kitap Yayin Link : http://www.yurtkitap.com/vitrin/kategori.asp?kat_id=74 Kitap Sayisi : 16 ( Orjinali 18 diye hatirliyorum. 2 Kitap kayip sanirim ). Durum : Koliden hasarli cikan 1 kitap haricindekilerin durumu gayet iyi. Sifira yakin. Piyasa Fiyati : Belli Degil. Istedigim Fiyat : Teklifte bulunun. Yazar Adı - Kitap Adı Harald Braem - Şaman Harald Braem - Gilgames Karl May - Sırat Köprüsü Robert Krugmann - Odysseia Robert Krugmann - Ilyada Thomas R. P. Mielke - Inanna Thomas R.P. Mielke - Attila 1. Kitap Thomas R.P. Mielke - Attila 2. Kitap Alois Uhl - Vakitan'in Ask Arsivi Wolfgang Gunter Lerch - Hallac-i Mansur Gerhard Konzelmann - Kleopatra Wladimir Bartol - Alamut Noaj Gordon - Hekim Brigitte Riebe - Mavi Yunuslar Sarayi Michael Kohlmeier - Tanrinlarin Masallari Hans Kneifel - Babil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ikinci nesil var mı dl nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Vardi ama evde bulamiyorum bir turlu. Eski ev arkadasim olacak gerizekali kitaplarimin cogunu dagitmis ben yokken. Bulursam haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dragonvarld ve warcraft kitaplarına talibim satılmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 BonePART said: dragonvarld ve warcraft kitaplarına talibim satılmadıysa Satildi abi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bump. Arkada kalmasin. Satilanlarin hepsi piyasa fiyatinin %60'ina gitti. Kitap fiyati neyse satis fiyati %60'i diyebilirsiniz kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Tolkien gitmis 45 Euro verirdim tümüne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Cillop gibilerdi ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L4n3T Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Seele 30 € ya sıfır setini zaten alabiliyorsun, o kadar üzülme bence gittiğine :)) Burdan bakabilirsin Tolkien 6lı set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Çok çakal gördüm seni di :) al sat ekonomiye can ver lol Edit: bu kitapların çoğunu hatırlıyoum sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Evet cogu ayni kitaplar ama senden aldigim kitaplar degil. Onlarin cogunu carptilar kitapligimdan, tekrar almak zorunda kaldim. Bir de benim senden aldigim gibi tek seferde 50 tane kitabi tek seferde alacak varsa ayni guzelligi yaparim abi no problem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Abi baltalamak amaçlı gelmedim ki sat zaten napıcan. turşusu da güzel olmuo denedim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ee kapmışlar bişi kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Dunyanin kitabi var orda, nasil bir sey kalmamis ? =) Bi 100 kitap daha eklicem ama fantastik yok maaleef aralarinda. En gec hafta sonu eklemis olurum onlari da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ingilizce varsa düşünebilirim hmm edik: kalmamış derken iyilerini, aradıklarımı kapmışlar anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Son bir UP diyeyim buna. Kitabin fiyati neyse %60'ina alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar