Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çok eski bi oyun değil ama adını hatırlayamadım yine de, zırt pırt crash yerdim bi de o çok kıllatırdı, az önce aklıma geldi de crash sorunu filan kalmamıştır heralde artık indireyim oynayayım dedim ama adı aklıma gelmedi. anlatsam direk bilen çıkar heralde, çok tatlı bi oyundu çünkü vardır seveni oyuna bi kovboyla başlıyoruz, daha sonra bıçakçı karı, tüfekli zenci filan gibi karakterler grubumuza katılıyor, tehlikeli haydutların peşine takılıyoruz şerifin kızını kurtarıyoruz vs. hatta sanırım ilk mekandaki kasabada bi festival vardı hatta oyunun ileri bölümlerinden birinde el diablo diye bi boss vardı sanırım, ama bunlar dışında aklıma bişey gelmiyor. var mı hatırlayan bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_KRnMtrlA92E/SIjRWBBgFHI/AAAAAAAAAmY/eJkndJvz_oA/s400/packaging_desperados_final800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aha valla buydu, ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yeterki oynasın herkes, commandos un tadını verebilen nadir bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 demonoid'de biri win7 32bit'te crash yiyorum demiş, çok üzülürüm lan ben de crash yersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 robin hood da vardı, aynı bunun tadında. onu da oynamanızı oneririm. ikisinden de cok keyif almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 evet o da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ikisi de güzeldi hakkaten. bıçakçı diyince bi an başka forumdayım sandım ama diilmiş oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya bu robin hood commandos falan widescreen olayi nedir? commandos 3 oynamak istedim ama sanırım olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Desperados'un iki tane de devam oyunu var. Ikinci oyunun ismi Desperados 2, ucuncununki ise Helldorado. Zamaninda bazilarini bitirmeme ragmen, bu tarz oyunlardan pek hoslanmiyorum. Oyun mekanigi en ufak bir hatayi bile affetmedigi icin, tamamen deneme yanilma yontemiyle oynamak gerekiyor. Iyi bir oyun bence bu kadar fazla save-load kullanmadan oynanabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar