Catzee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ekim ayında Amerika'dan bir arkadaşım Türkiye'ye gezmeye gelecek, ona güzel bir gezi planı yapmak istiyorum, nerelere gidilir, nereler görülmelidir bir yabancı için. Feci yardıma ihtiyacım var, yer önerebilirseniz mutlaka gidilmesi gereken, çok sevinirim. Şehir veya bölgeden çok nokta belirtirseniz daha da iyi olur mesela İstanbul-Sultanahmet-Ayasofya, Nevşehir-Kapadokya, vs. gibi . Örneğin İstanbul'da ben de çok yer biliyorum ama hepsini ilkokul-ortaokul zamanlarım arası gezdiğim için şu anda hiç bir fikrim yok ne halde olduklarına dair, Yerebatan Sarayı küçükken gittiğimde aşırı büyüleyici gelmişti mesela ama sanırım şimdi öyle değil. Bir de ekim ayında denize girilir mi, girilirse nerelerde girilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hatay mersin antalya civarında kasım'a kadar denize girersin hatta 30kasımda girmiştik biz geçen sene iskenderun'da. istanbuldan başla gezdirmeye egeye doğru inin izmir efes bergama falan ordan antalya'ya götür işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Eğer şarap içmeyi seviyorsa Bozcaada şarapları dünyanın en iyi 10 şarabı içindedir bence. Oraya götür bir günlüğüne en azından. Oradan da Efes'e geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kapadokya ya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 GERGE said: Eğer şarap içmeyi seviyorsa Bozcaada şarapları dünyanın en iyi 10 şarabı içindedir bence. Oraya götür bir günlüğüne en azından. Oradan da Efes'e geçersiniz. kötü abi bozcaada şarapları her evin her şarabını denedim, fiyat/performans iyi ama hem ilk 100'e bile giremez hem de seneden seneye baya farkediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar