Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimdeki Dekor

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

volfi odanın eski hali daha güseldi yaw bilgisayarı sağa kaydırmışın görmeyeli (dürbün nerde dürbüüün!)

yatak+tv güsel olmuş yanlız

ha bu arada the magic of kryyn ve tongue fu kitapların hala bende ya bigün al benden bunları hala kırışıcak diye korkuyorum!

(ha hatırlamassın diye söyliyim ışıktan mert(unuttun bizi be) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 27 Eylül 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 26 Eylül 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
masa yazlık balkon masası
tv kablo deil sikko antenle
muzik seti berbat
ekran da tvde ufak
sevmedim
+1 kardeşlerim :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 26 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 26 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
odamda 3 yıldır lamba olmadığı için yarın sabah çekip göndercem size rezil odamın rezil fotolarını
:lol:

muaha yuh artık bir odada neden lamba olmaz?

Ne gerek var ki lambaya Pc Tv Dvd Psx den başka napabilrim ki odada onlarında kendi ışıkları var zaten :lol:
bi içerken sorun oluyo onuda hallediyorz[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref| Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 26 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
doma ozendim yani benim odam da oyle duzgun olsa keske. kavel odasinin bi kac resmini koymus ben koyayım dedim umarım kızmas.

www.youngdes.com/Odam1.jpg
www.youngdes.com/Odam2.jpg

Allah kahretsin bu da ne?!?!? :D :D abi çöp ev olmuş artık bu, böyle bir odanın sahibi olacagıma dom'un evinde uşak olurum daha iyi:) alınmıyosunuz umarım:D[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Sosyal ağlarda paylaş

lord_elvyn midir nedir. onun yaptığı eşşekliğin üstüne alınsamda birşey farketmez ama alınmıyorum. sebeplerini açıkladım neden öyle olduğunu. şimdilerde daha derli topluyum neyseki : ) bi yerlerde şimdiki odamın hali var konu içinde.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

eh benide gaza getirdiniz 30 dk da cektim ufalttım yayınladım.
benim 2 ayrı odam var. şimdi bu durum şöyle oluyor, evde daha cok kayırılan ve balkonlu, daha büyük odayı alan bir ablanız var. ve ablanıza bi alman üniversitesi burs veriyor almanya ya davet ediyor, ablanız doktora yapmaya almanya'ya gidiyor meydan size kalıyor. dolayısıyla, PC ve keyif işleri onun eski odasında, uyku çalışma hobi işleri benim odamda oluyor. haliyle üniversiteye yeni başlayan ben için oldukça rahat bir durum bu. zaten 2 yıldır da böyle. dubleks evin üst katı benim sayılır, annem babam tuvalet ve uyku dısında yukarı cıkmıyor.

bu resim ablamdan arak oda

bu benim oda

bu da bonus pic
[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum

yanlız saygısızlık edip kocaman resimler yüklemişim, bu seferlik affedin. kavel lord_e ile aynı sitede oturuyomusuz istersen yumurta atabilirim intikamın için =)

[Bu mesaj kinetica tarafından 28 Eylül 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ortalık yerde, tam kafasına (suratına akacak şöyle ön taraflara doğru) ve ortalık yerde yapıp birde üstüne kavel için diye bağırırsan çok makbule geçer walla.

öteki türlü ben bombalıyacam bi gün sizede yazık olacak.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...