laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ben bu kadar gereksiz bi program görmedim hayatım boyunca çok saçma çukur kazıyolar kavga ediyolar ağlıyolar bağrıyolar utanmasalar takım elbiseyle inek sağcaklar hepsi ayrı bir depresyonda hepsi melankoli ben napıyım ben gerçek bir çiftçiyim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hıc ızlemedım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Keşke vizyona açsaydın. Çok absürd bir program , görmezden geliyoruz. (bkz. "Paris Hilton Çiftlikte" özentisi programlar)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 o programa harcanan paralarla afrikada ki aç çocuklar doyardı be[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bütün programlar mantıksız,aptalca. neymiş gelinim olurmusun,ünlüler çiftliği,popstarlar flan nedir bunlar köreltiliyor milletimiz![signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Millet zaten körelmiş ki bunları izliyor. Reyting almasa bak bakalım devam eder mi böyle denyo yarışmaları. Bu arada hanginiz dışarıda ama alafranga tuvalet gördü bir çiftlikte?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 işte diyorum ya ben bir çiftçi olarak çiftlikten başka heryere benzetiyorum orasını ayrıca o kaldıkları ev de ev deil yalı mübarek onların yaptığı çiftçilik deil çobanlık olur ancak[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 NEFRET![signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kin -entrika sanki yalan rüzgarını canlandırıyo mübarek insanlar[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hepsi zıbarsın şu programları düzenliyendee oynuyandaa para kıranıdaa[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Öyle demeyin. Serin Duruştan alıntı şimdi yazacaklarım, ama çok dogru =) Bu programın reytingini hep tepelerde tutmalıyız. Tutmalıyız ki, bundan 5-6-7 tane yapılsın ve Türkiye bütün "ünlülerinden" arındırılsın. En azından serbest dolaşmamış olurlar :)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kesinlikle saçma sapan bişey olsa da, tema ya yardım için yapılıyor olması olayı değiştiriyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 -ünlüler ahırı desek çok mu ayıp olur? -yoooo.. abi nerden buluyon bu iğrenç şeyleri -şeyimizden çıkarmıyoz herhalde kafa patlatıyoruz dimi aaaaa..[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 iğrenç bir program tek yararı bu boş adamların izlediği programın gelirlerinin tema fakfına bağışlanması bide çiftlik bizim arkadaşın :) bak biz şurada top oynarız falan diye anlatıyor çifliği bana tv de görünce :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sadece ünlüler çiftliği değilki şu diğer evlendirme yarışmaları filan varya onlarada deli oluyorum vee bizim insanımızda koyun gibi seyrediyo[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben o yarısmalara nasıl giriyolar annamıyorum zaten =)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beyler bi pati paintball bulusmasinda sahadan kacalim bu ciftligi bulalim ve her yerlerini boyuyalim sonra da benim su cok sevdigim 1 metreden 1 er kursunu uygulariz, hatta sonra karbondioksit tuplerini de sokabiliriz! evet evet bu derece nefret kusuyorum o programlara halk kitap okunmaya tesvik edilmeli diicem, 3 milyona satilan tuvalet kagitlari sadece halkin kitap diye bildikleri, bakkalda kitap satilir mi kardesim ya[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aptallar çiftliği reklam yapmak için doluşmuş aptallar sadece[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 O çiftlik benim Kankanın Dedesinin (tema başkanı nihat gökyiğit :) ) Bu salak program bitince orada bi paticik zirvesi yapalım :) Basın da gelir :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 volfied pati paintball turnuvası diyince aklıma geldide oralarda paintball tabancası satılıyomu ben cabelasta 30 $ a buldum ama Türkiye'ye göndermiyolarmış [Bu mesaj yevaud tarafından 28 Eylül 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 unluler ciftliginin produksuyonunu yapana, yonetmenine, ordakilere kafam girsin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tv izlemediğim için mutluyum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 izleme zaten, haberlere de internetten bakıoruz tv iyice gereksiz olmaya basladı ah su konsollar bir de monitore baglansa :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aynen olmadı patiden görüyoruz :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu tür programı icra edenlerin kafasına meteor düşmesini diliyorum ve şunu da okuyun shockhaber den aldım Evlendirme işine gönül vermiş kişiler tarafından hazırlanan programlar silsilesinin kronolojik sıralanışı ve dönemlerindeki durumları... 1) Ben Evleniyorum (Şebnem & Atilla) => Kuruluş Devri 2) Biz Evleniyoruz (-Efsane- Tülin & Caner) => Yükselme Devri 3) Sevda Masalı (Esra & Toygu) => Gerileme Devri 4) İkinci Bahar (Handan & Yakup) => Islahat Dönemi 5) Gelinim Olur Musun? => (Temennimiz, ayaklanmamak üzere) Çöküş Devri[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar