_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Trabzon macında ne bjknin-ne de trabzonun basında maca cıkacakmıs... Su anda gorulen Ziya Dogan bjkye geliyormus...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Trabzonspor'la olan sözleşmesi ne olacak ? bu arada ziya doğan'ın gelmesi bence bjk için en iyisi,samet aybaba,ziya doğan kadar iyi bir antrenör değil bence..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelmez. Gelirsede hayatının hatasını yapmış olur. Kariyerinin daha iyiye gitmesi için sezon sonuna kadar ts de kalmalı bence[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Trabzon Yönetimi izin vermedikçe olamaz. Az önce Rıza Çalımbay'la görüştüm çok hevesli. Büyük ihtimal o olacak gibi Ehe babamın arkadaşı olur. Takımın başına gelince artık hergün antremanlardayım. Futbolculara bedavaya tercüme bile yaparım her iş gelir elimden. : ) Neyse yinede Del Bosque'nin gönderilmesi hata olur. Star gazetesi'nin olası manşeti: Ctrl + Alt + DEL BOSQUE[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ayıpsınız be Rıza Gelsin bi gün BJK'li arkadaşlarla antremana gider baklava yediririz takıma imzalar falan ALAAAAAH[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 oha pascal dalga mı geçiosun ciddi misin? harbi yai bize bi kıyak geçersin artık ciddiysen :D ziya doğana gelince 90dk da çok güzel sölediler. ziya doğan karakter olarak trabzonu bırakacak biri değil ama terazinin bir de şu yüzü var. eğer beşiktaşa biri gelirse 1-2 sene kalabilir ve ziya doğan bir daha beşiktaşa gelme fırsatını bulamayabilir. eğer ziya doğana teklif yapılırsa onunki de çok zor bir durum gerçekten. hayallerinin takımının başına geçmenin hayatındaki tek şansı olcak belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ziya Dogan gelirse bu sene birsey beklenmicek bu sene uefaya veya cl.ne gitmeye calıscak ve uefada da ilerleyebildigi kdr gidecek (bodoyu gecersek) Genel larak yonetim bir sey beklemiyor artık bu sene ziya dogandan... dedi... Ne guzel olur Rıza Calımbay gelse :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 walla ciddiyim. Tora'ya sorun.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla ilk tercihim ziya doğan ondan sonra rıza çalımbaydır. bu ikisi gelecekse bosque gönderilebilir ehe hem rızadan torpilimizde çıktı forumdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 umarım bu antrenör olayı ziya doğan'ın motivasyonunu etkilemez önlerinde çok önemli bi uefa kupası maçı var..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu bonzi nie çıktı itiras ediyorum[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bence r.çalımbay şu için bjk'nin antrenörlüğünü yapacak seviyede değil..ziya doğan,10 tane r.çalımbay eder benim fikrim tabi.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben size adam olamazsınız demedim maymun olamazsınız dedim[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bonzi insanın kendine yakışanı giymesidir[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hepimiz lameriz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 *!nüfus cüzdanını ( anladınız siz ) sallayarak! ortaya çıkar* Hayıııır! Pascal benim![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Holyman, 27 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: hepimiz lameriz. hepiniz kim? yoksa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hepimizin içinde sende varsın. Yokum diyorsan sağ üstte çarpı var. (milletin benle uğraşma gecesi hadi bunu kutlayalım)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ziya doğan hiçbiryere gitmiyormuş bu haberler trabzonu çökertmek için çıkıyomuş bu akşam röportajı seyrettim yanlışım varsa düzeltin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla sen kendinden bahsetmişin orada başka biri çıkıp ben lamerim demiyor burada bi tek sen çıkmış böyle gereksiz bişi söylemişsin her zamanki gibi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadaşlar holyle fazla uğraşmayın bu gecelik bu kadar yeter bozmayın moralini. *!holy'e döner* ben dövecem onları tamam artık rahatsız etmeyecekler seni...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: fortinbras, 27 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: valla sen kendinden bahsetmişin orada başka biri çıkıp ben lamerim demiyor burada bi tek sen çıkmış böyle gereksiz bişi söylemişsin her zamanki gibi... gerekli insancığım benim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Holyman, 27 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 27 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: valla sen kendinden bahsetmişin orada başka biri çıkıp ben lamerim demiyor burada bi tek sen çıkmış böyle gereksiz bişi söylemişsin her zamanki gibi... gerekli insancığım benim. benim hiç bir iddam yok bu konularda sen kendine lamer demişsin ben de gereksiz laflar söylüyorsun kendine gel diyorum... dur benden sana fayda yok ama sen aziz'e git o seni düzeltir...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 beyler tamam şimdi topic kitlenecek o olacak. bi gecede bi topic kitletmek yeter.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben lamerim ya cevap vermesene bana alla alla ağız tadıyla iki rekat lamerlik yaptırmıyosunuz insana!![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar