di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Selamlar, Acil sekilde Dalaman-Istanbul seferi icin 11'inde herhangi bir saatte ucuz bilete ihtiyacim var 2 kisilik. Yardimci olabilecek kimse var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 4 alternatifin var zaten. internet sitesinde yazandan daha ucuza hic bir yerde bulamazsın. http://www.flypgs.com http://www.sunexpress.com http://www.anadolujet.com http://www.thy.com iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Calisanlar icin ek indirimler mevcut. Buldugum en ucuz bilet 170 lira. Ikiyle carp, dunyalar ediyor. Isime yaramiyor haliyle. O yuzden soruyorum var midir kimse diye. Bir de gariptir 1,5 aydir boyle. Turistik mekan diye hic indirmiyor sanirim serefsizler bu seferleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Aynen öyle, yoğun uçuş olmayan tarihlerde çok komik fiyatlara gidilip geliniyor yoksa. Pegasus arada kampanya yapıyor bu arada, onları takip etmeni tavsiye ederim hiç olmadı, 42 liraya uçtuğum oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 di said: Calisanlar icin ek indirimler mevcut. Buldugum en ucuz bilet 170 lira. Ikiyle carp, dunyalar ediyor. Isime yaramiyor haliyle. O yuzden soruyorum var midir kimse diye. Bir de gariptir 1,5 aydir boyle. Turistik mekan diye hic indirmiyor sanirim serefsizler bu seferleri. Çalışanlar için indirim tabi ki mevcut da onlardan sen nasıl yararlanacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Abi yok ya olmadi iste hic. Bir de tatil falan degil, dugun muhabbeti yani. Ben is guc muhabbetine gitmedim ama hatunla kardesi gitmisti, simdi ya 15 saat otobus yolcugulu ya da kisi basi 200 lira ucak parasi girecek iste. Bi de ustune dugunune gidilen kisiler artik dugun stresinden midir bilinmez iyice sacmalamislar. Iyiki gidememisim. Su anki haliyle bile tam kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 toggie said: di said: Calisanlar icin ek indirimler mevcut. Buldugum en ucuz bilet 170 lira. Ikiyle carp, dunyalar ediyor. Isime yaramiyor haliyle. O yuzden soruyorum var midir kimse diye. Bir de gariptir 1,5 aydir boyle. Turistik mekan diye hic indirmiyor sanirim serefsizler bu seferleri. Çalışanlar için indirim tabi ki mevcut da onlardan sen nasıl yararlanacaksın? Baskasi adina bilet alabiliyorlar, ayarlayabiliyorlar diye biliyorum. Hic olmadi acentalarla aralari iyi olanlar var gayet normal fiyatinin cok altina ayarlayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Birinci dereceden akrabalarına alabiliyorlar ve tabi onların isimlerine alındığı için bilet başkaları yararlanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ben gtalktan boşuna konuşmuşum sana bana sor diye. Ayrıca evet, sadece 1. derece akrabalara bilet alınıyor. Acenta işine gelince, onu ancak yer görevlileri bilir. Kabin memurunun acentayla işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 GTALK'UNU ACSAYDIN O ZAMAN ?! Ilk sana baktim ama yoktun. Duduk. Rotweiler said: Ben gtalktan boşuna konuşmuşum sana bana sor diye. Ayrıca evet, sadece 1. derece akrabalara bilet alınıyor. Acenta işine gelince, onu ancak yer görevlileri bilir. Kabin memurunun acentayla işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Yurt dışında çalışanların friend listi diye bir şey var. Çok güzel bişi direk indirimli uçuyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Acentalar da internetten kesiyolar bileti. Hizmet bedeli internetteki bedelden daha fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 prondir said: Birinci dereceden akrabalarına alabiliyorlar ve tabi onların isimlerine alındığı için bilet başkaları yararlanamıyor. hayır gayette eşe dosta alınabiliyor.Arkadaşım sunexpress'te kabin görevlisi, uçaklarda yer olduğu sürece bilet alabiliyorlar, yılda toplam 15 koltuk hakları var bütün seferler için(yani heryere , yurtdışı dahil).Hatta önden arayıp pilotla konuşursa kokpittede gidebiliyorsun :D Diğer firmalardan pek haberim yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ses said: hayır gayette eşe dosta alınabiliyor.Arkadaşım sunexpress'te kabin görevlisi, uçaklarda yer olduğu sürece bilet alabiliyorlar, yılda toplam 15 koltuk hakları var bütün seferler için(yani heryere , yurtdışı dahil).Hatta önden arayıp pilotla konuşursa kokpittede gidebiliyorsun :D Diğer firmalardan pek haberim yok gerçi. lan bnm de arkadaşım sunexpress te yoksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ses said: Hatta önden arayıp pilotla konuşursa kokpittede gidebiliyorsun. http://www.faillol.com/wp-content/uploads/2009/12/freak-mouth.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kokpiti çok merak ediyorum. Bi bakim de diyemiyorsun meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bir arkadasa bakip hemen cikcam da ise yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bu kadarına da pes ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar