DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Geçen sene erasmusa gidip tüm dersleri denkleştirmeme ve 3.77 ortalama yapmama rağmen, güzide okulumuzun 1 kredilik zorunlu uygulama dersi olan sosyal sorumluluk projesi dersi almadı olarak gözüküyor. çok bir şey anlamamakla birlikte, bu sene ceza mı ne gelmiş harçlara. herkesin 2 katı harç veriyorum ulan ders bırakmışım diye, bunla ilgili bilgisi olan var mıdır? yoksa allahını seven lordum toprak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bizim okuldaolsan, yeni %10 yönetmeliğine göre o ortalamayla birinci öğretim dahi olsan yarım harç verecektin. İkinci öğretim olmana bile gerek yoktu mesela. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bizim fakültede 2. öğretim diye bişi yok zaten. ya harbiden bi bilen eden yok mudur kafamı bozdu bu olay yarın uçağa biner gider taksim meydanında eylem yaparım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya bence erasmus ofise git, gereksiz muhattap olma öğrenci işleriyle. onların hatası zaten de, eğer kıllık çıkartırlarsa sen de çirkefe yat, ne de olsa hatan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu izmir üniversiteleri böyle hacı sosyal sorumluluk projesi falan :D arkadaşlara kütüphanedeki kitapları dizdirmişlerdi benim geçen sene ders diye ahuash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 welcome to the university.(ben gitmedim heheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yav said: arkadaşlara kütüphanedeki kitapları dizdirmişlerdi benim geçen sene ders diye ahuash hhasdjsdhkjdhgkdfmnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 "Dokuz Eylül Üni" said: Yapılan kanun değişikliği nedeniyle bir derse üçüncü, dördüncü, beşinci ve daha fazla defa kayıtlanan öğrenciler dönem harcı ile birlikte ders ücreti de ödeyeceklerdir. Bu durumda olan öğrenciler kayıt yenileme süresi içerisinde dönem harçlarını yatıracaklardır. Ders ücretleri ise; kayıt yenilemeler tamamlandıktan sonra tespit edileceğinden, ayrıca ilan edilecek tarihlerde yatırılacaktır. bu nedir böyle.her üniversitede böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?21,5870184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar