OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Norak, 27 Eylül 2004 09:49 tarihinde demiş ki: aksine blizz. çok memnun bu olaydan :) forumlarda söylediler. amaç zaten lvl kasmak değil o olay 1-2 ayda biticek. lvl kasmaktan baymayacak millet. sora yüksek lvl questler, raidler, savaşlar, pvp, dragonlar vb vb. oyun asıl orda başlıcak kanaatimce. diğer oyunlar gibi düşünmeyin :) senin dediğin gibi norak asıl olay onlarda ama bu beta hojam, ne dragon var şuan nede başka bişi sadece pvp deki savaşlar lvl 60 dan sonra tatmin edebilir insanları. Buna bakarsak gidip pvm serverlarda lvl 60 kasan adamlar var dolu karşı topraklara geçip iki kafa kesmedikten sonra naapcak bunnar 60 olduktan sonra betada, etrafı dolaşıp dungeonlarda exp kazanmadan öldürülen mob lardan ne beklerler, sadece armor ve daha iyi silahlar satın alabilmek için ticarete falan mı yorucaklar kafalarını . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya ben şeyi anlamadım şimdi oyun nerdeyse son halını aldı gıbı sanırım yanılmıorsam kasımda da usa dan baslancak oyun oynanmaya ala eu da beta test war nasıl iş bu amacı ne bunun oyun zaten oynancak us da ama euda beta test olucak alla alal yoksa ben yanlısmı bılıyorum yoksa bu testın amacı serverları denemekmı yanı mantıken eu betası fazla surmemesı lazım en fazla 2 ay surmesı lazım bence :P birde son merakım sımdı oyun us da kasımda baslıcak bundfan once sn bir closed beta olacak demı ekımde fılan herkese acık olucak olucaksa oyunu nasıl temın edıcez bize blizz alın sıze lınk dl edın zırlamayın gibi bir babalık yapacakmı yoksa oyunu dl etmek 2 gun alıyor demın denedım 2.3 gb baydı vazgectım :P[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Eylül 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 betada zaten yapmaları istenen şey oyunun onlara sunulan bölümünü test etmeleri, (kaçı yapıyor tabi o da meçhul, eminim daha bug report tuşuna dokunmamış adamlar vardır bir sürü) bütün contenti oynayıp bitirmeleri sora oyundan baymaları değil. o yüzden asıl oyunla zaten içerik olarak bi sürü farklı olacak zaten betanın. ellerindeki ile yetinecekler betacılar. işte battlegrounds falanda açıldı son patch ile takılıyorlardur yüksek lvllar oralarda. linderoth o ne yaw, tek soruda 300 soru nası sorarım kasmışın resmen :-p o eu/us olayını şöle düşün, oyun us ve eu da ayrı ayrı çıkıcak gibi olcak, sanki 2 farklı oyunmuş gibi, tabi değil oynanan versiyon falan hep aynı. blizz, miletin kendisine yakın serverlar hangisi ise onda oynamasını bölece lag problemi kalmayacağını vede teknik/gm destek sorunlarını, zaman sorunlarını ortadan kaldıracağını düşündüğü için o şekilde yaptı sistemi. hem bu sayede önceden pek bi alakasının olmadığı avrupa pazarına açıldı. Mesela Zaman problemi çok önemli serverlar zaten anca 3000 kişilik, bizim girdiğimiz zamanda bunun 2500 ü uyuyacaksa hiçbir anlamı yok. zaten çıktıktan sora us serverlarında olan sorunlardan vb tamamen ayıklanmış, dengeleri dahabi oturmuş bir oyun oynıcaz eu olaraktan, us serverında oynayan adamlar problemlerle uğraşıcaklar, yok o dengesizdi bu nerflensindi falan uğraşmıcaz biz. sonradan çıkmasının avantajı bu. 1.5-2 ay bişi değil bekleriz.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 open beta downloadable olacak zaten, beta için cd çıkartmaz adamlar :) umuyorum bizim elimizdeki 2.3gb lık stresstest setupunu patchleyerek kullanabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 konu gene dağıldı ve daha önce tartışılan konulara gene geri dönüş ama kısaca gene yanıtlamaya çalışıyim bakalım :) - Oyun son halini almadı, daha eklenicek çok şey var en basitleri hava ve su efektlerinin iyileştirilmesi (ufka bakıldığında görülen o karanlık atmosfer), pvp sisteminde getirilicek değişiklikler ve haritadaki açılmıyan biton yerin eklenmesi v.s. - Open beta Kasım ayından önce olmaz hatta Kasımda da olmaz gibi, çünkü oyunun amerika için verilen çıkış tarihi zaten aralık sen ekimde open beta yapamazsın EU da closed beta bilem olmamışken. Bu ay sonu eu closed beta dediler, ekim başı başlatmaları lazım bakalım bekliycen sende bizim gibi. -Diğer closed beta oyuncuları ve stress test oyuncuları gibi sende betaya kabul edilirsen blizzardın verdiği linkten oyunu download ederek edinmek zorundasın, yada bağlantın o kadar iyi diğilse oynıyan bir arkadaşından falan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: OmeN, 27 Eylül 2004 12:36 tarihinde demiş ki: -Diğer closed beta oyuncuları ve stress test oyuncuları gibi sende betaya kabul edilirsen... Aminnn..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: OmeN, 27 Eylül 2004 12:36 tarihinde demiş ki: .s. - Open beta Kasım ayından önce olmaz hatta Kasımda da olmaz gibi, çünkü oyunun amerika için verilen çıkış tarihi zaten aralık sen ekimde open beta yapamazsın EU da closed beta bilem olmamışken. Bu ay sonu eu closed beta dediler, ekim başı başlatmaları lazım bakalım bekliycen sende bizim gibi. Ya oyunun us cıkıs tarıhı kasım denmedımı aralıkta kore olucaktı alla allka degıstımı yıne tarıhler yuh[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tarihler değişmedi bildiğim kadarıyla ben sadece north america için verdim örneği. Al buda amazon.co.uk dan alınmıştır, oyunun EU çıkış tarihi hakkında; RRP: £34.99 Our Price: £24.99 You Save: £10.00 (28%) Platform: Windows 98.Windows 2000.Windows Me.Windows XP This item will be released on February 25, 2005. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hmm o zaman martı bulucak sanırım kahretsin ^.^[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Eylül 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya iyice suyu çıktı bu işin ya... bari betayı başlatsalar en azından tabi bizi de kabul etcekler Türkiye grubu olarak Türkiyeden 1000 kişi alsalar zaten hepimiz gireriz heralde burdaki ama o kadar adam alırlar mı o da başka mesele... sonuçta avrupa betası sadece avrupadan katılım olursa zaten 20000 30000 kişi alcak olsa adamlar Türkiyeden de bi 1000 kişi girer benim kanım tabi ama almanya ingiltere fransa italya flm daha bi öncelik verirlerse o zmn işler karışır...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kimseye öncelik vermezler kanımca başvuru sayısı çok az olsa belki es geçebilirler ama ben tr sayısını tatmin edici buluyorum yani en azından 500-600 kişi başvurmuştur[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 başvuru az olmaz bence aksine çok fazla olur hatta adamlar demişti galba bi yerde bekledimizden daha fazla katılım oldu diye yani o yuzden şansımız biraz az ama idare etcez artık çıkmazsa da 3-4 ay daha beklicez sap gibi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bizden 2-3 kişiye çıkarsa anca çıkar eu beta , minimum 500k kişi içinden :p bu hafta içi bi açıklama gelir artık, ayın son 3-4 günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya agzınızı hayır acın bu ne bole cıkmaz 3-5 kisiye cıkar fln :) biraz iyimser olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tr den 2-3 kişiye verirler daha cok sayıda eleman beklemeyin bence[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok ya 2-3 kişiye verirlerse isyan çıkar en az 100 200 kişi alırlar bence trden eğer eşitlik ilkesi varsa adamlarda...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mail kontrol etmekten gına geldi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: fortinbras, 27 Eylül 2004 22:17 tarihinde demiş ki: yok ya 2-3 kişiye verirlerse isyan çıkar en az 100 200 kişi alırlar bence trden eğer eşitlik ilkesi varsa adamlarda... oha vur dedık öldürdün o zaman burdakı herkese cıkar gibi trden kac kısı basvurdu toplasan 200 kısı etmez ciddiyim o zaman butun turklere cıkar :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya mantıken çıkması gerek zaten avrupa betası bu her ulkeden adam almaları gerek yani tester alırken biraz da ulkeye gore dağılım yapmalılar yani sırf makinaya gore flm değil... yani Türkiye'den başvuranların yarısı flm girer bence buyuk ihtimalle ha giremeen yarı da olur muyuz olursak zaten şansımıza tükürelim oyle bi durumda :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yanlız blizzardın tryi pek sallamadığını, geçen sene "tryi ciddi bir pazar olarak görmüyoruz" (kopya oyunlar sağolsun) dediğini hatırlatırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya sonuçta burdan gene bi 400 500 oyun satışı çıkar Türkiyeden oyunun releaseiyle birlikte bu da azımsanacak bi rakam değil bence... sonuçta Türkiye'yi de katmışsa bu işin içine eşit şekilde pay vermeli pastadan...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ya oyun pazarına göre bakarlarsa valla hiç şans yok :(verırler 3-5 kişiye hadı takılın derler :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: fortinbras, 28 Eylül 2004 12:00 tarihinde demiş ki: ya sonuçta burdan gene bi 400 500 oyun satışı çıkar Türkiyeden oyunun releaseiyle birlikte bu da azımsanacak bi rakam değil bence... sonuçta Türkiye'yi de katmışsa bu işin içine eşit şekilde pay vermeli pastadan... 400-500 oyun için değmez işte nüans da orda :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya türkiyede böyle bir olay olmaz bence blizzard türkiyede bir oyuncu potansiyeli görmüyor orjinal oyun alıcak bunu da türkiyede bir satış temsilcisi bulmayarak gösteriyor yani, bence wow u hiç türkiyeden beklemeyin ben direk yurt dışından şipariş etmeyi düşünüyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 benim bildiğim avatürk almak niyetinde satış haklarını[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar