kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tabi tarlada osman emminin ekinlerini sürmek için traktörü icat etmek yerine sabahtan akşama kadar kırbaç yiye yiye bunca yıl hayatını idame ettirdi öyle mi?
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yav, insan diye ayrı bir canlı türü, bir grup olsa, ve sen bu grubun hayvanlardan daha üstün olduğunu falan düşünsen yine belki sana göre olasılıklar dahilinde olabilir. oysa ki insan diye ayrı bir canlı türü yoktur. insan; goril, orangutan, şempanze, gobin vs. gibi canlılarla beraber primat grubuna girer
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 insanlar başkalarının hayatına girer ve düşünür
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: Tabi tarlada osman emminin ekinlerini sürmek için traktörü icat etmek yerine sabahtan akşama kadar kırbaç yiye yiye bunca yıl hayatını idame ettirdi öyle mi? ettirmiş işte. heryerde var öküz
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Oha öküzün araba icat etmesi hahaha :D Yırtıcıların avlanma stratejileri koşullar değişince yeni stratejiler geliştirmeleri. Ne bilim şöyle birşey var mesela;
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: Tabi tarlada osman emminin ekinlerini sürmek için traktörü icat etmek yerine sabahtan akşama kadar kırbaç yiye yiye bunca yıl hayatını idame ettirdi öyle mi? ee insanlarda devleti, yöneticisi kazansın diye köpek gibi çalı$ıyor. Hayvan yem alıyor, sen para; aranızdaki tek fark bu.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayır bi de insan düşünebilyo, çok zekiyiz hyvanlardan farklıyız triplerini çok seviyorum. halbuki alıp salsam sizi yabani doğaya, sadece hayvanların uyum sağlayarak yaşayabildiği yere, 5 gün sonra öleceksiniz. hani zekiydin
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 a)bi deli kırk akıllı vakası b)bi deli vakası c)kırk akıllı vakası d)sakin olun patiler adam eğleniyo vakası ??
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 @skyfire : öküzde çiftleşiyor sende o zaman sen bir öküz müsün? bunu mu demek istiyorsun? @fede : dostum, insanlık tarihini açta oku üzerinde yaşadığın topraklarda önceden büyükbabanlar mı yaşıyordu binyıllar önce?
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 adamın troll olduğu bariz belli de, insan neslinin örneğin bir dinazorlar kadar nitelikli veya iş yapabilir olmasına yaklaşması bile imkansız gibi şu anda
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hadi çıkın karşıma neredesiniz hayvanatçı insanlar? hani hepimiz hayvandık noldu? Hepinize laflar hazırladım.
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Canım kavurma çekti oysa çok iştahsızımdır şu sıralar.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 peki biz hayvan değiliz tamam yemeğini hazırlamak için alet edevat kullanan, bunları kullanmayı gelecek nesillere öğreten maymun türleri insan mı oluyor bu durumda?
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sen hiç kapalı kavanoz içindeki pirelerin deneyini duymadın galiba?
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 biz maymun değil miydik maymunduk kavurma maymuna hayvan diyorsa.bize niye insan diyor
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gorillleeer maymuuuuuuuna maymunlaaaar orangutanaaa orangutanlaaar insaaanaaa dönmeli yurduuuuuuuuumdaaaeaae
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bende kavurmaydım :) hepinizi kekledim aslında biz uzaylıyız.
Öne çıkan mesajlar