Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice wizzy için RA?

Ramocan

Öne çıkan mesajlar

Ne cabuk 1.5 casting speede ulastik oyle?
Ayrica komik RA lar degismeden once vermis fikride guzel. 2 kere dusunulmeli bence soylenilmeden.
%10 casting speed+100 dex ile ulasamazsin hemen casting speed cape ve Thyal ile ole abuk subuk konusmaya gerek yok adamin botuda var oyun bilgiside. +25 dex cape de arty ler varken ulasmak zor. Ozellikle tartaros&scalars&cloudsong&gov varken. Tabi int cap i eklemiyorum. O yuzden aug dex in mantigi.
MoC ice wiz icin zorunlu yoksa cast edemezsin buyu istersen bg olsun ustunde, Zaten GG ler onunde hic bir sansin yok, adamlara 300 dmg filan veriyosun. Nf ile ice wiz cok gucsuzlesti. Cogu yuksek RR ice wizler thread acmisti 30 ssec pbaoe no kill diye.
Purge almanda zorunlu ama 2 yi alirmisin bilmem 10 harciyosun zaten RR bilmem kac olman lzm onun icin MoC aldiktan sonra oda bayarsin aug bisiler alirsin. MoF alin mantigini anlamis degilim. adamin resistini 0lamiyor nedense .... MoM3 de tamamen sana kalmis sonucta 10 pts harciyosun 500 vurcaksan 535 vuruyosun buda heralde insta kill yaratmaz...
Zaten MoC3 unu purge unu al digerlerine bakarsin[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz
Mordoskull lvl 45 arms

Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle pban lvl 48
mof 1 alsan bile lvl50 cap olmana yetmez mi?
ikincisi o thyal. nerdeyse dragon knight olmuş adam abuk subuk şeyler alabilir bi ton puanı var.
moc3 şart eğer pbaya kasıyosan
mom ne kadar alabilirsen şart diyelim ki 5. çünkü moctan çok fazla dmg kaybediyosun.
purge2 şart. çok kolay stun dı mezdi yersin bitersin. 5 saniye 3 cast demek.
e tabi butun toa dmg ve cast speedin tam olmalı.
falan filan...
yalan yani wiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 20 Temmuz 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
purge 2 stun ı dispel etmiyor bildiğim kadarıyla
ayrıca grupta sorc yoksa cc senin yapmak gerekebilir
ae rootun bayağı kolay resist edilebiliyor

purge stun ı dispel eder[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 20 Temmuz 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
purge 1 bile stuni aciyo ama 5sn delay'i var max stun 10sn zaten 5sn durmussun 5sn daha duruver. :p
gerek yok kullanmaya. :)

fakat purge 2 delaysiz oldugu icin almak sart.

Evet purge2 4tw.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 21 Temmuz 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
chanter ıma moc alacağıma purge 1 mı alsaydım acaba
moc 1 acayip dandik 400 vuran büyü 100-150 vuruyor

MOC 1 - Verdiğin damage ın 25% ini,
MOC 2 - " " ın 50% sini,
MOC 3 - " " ın 75% ini veriyo karşıya.
Veya bu kadar lifetap ediyo vs..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya bu pbaoe nfde hakkaten çok kötümü oldu 30 sec pb no kill falan yoksa wiz içinmi geçerli bitek bende 3L4 luri chanter var siyah cloak falan baya stealther bişi kalabalıkta :p sırf onun için luri açmıştım geçen sene ama light specle oda çok iyi dedi bikaç kişi, pbaoe iyimi yoksa light yapıp külmü ediim milleti 1er 1er, bide merak ettiim bişi daha; şimdi lightı specledim diyelim, ama pwner heat debuff mana specte kaldı, ben heat debuffı düşmana oturtabilirsem 3-4 tane 500 civarı vurabiliorum tabi rrsine göre deişio 300den bile aşaa inio bzn, heat debufflı base nükle heat debuffsız light nuke arasında çok janjanlı fark varmı?[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

isin tek komik tarafi su
physical defence demissiniz mom demissiniz filanda
o dediklerinizin hjeps rr7 den sonra alinacak ralar

oncelikle nfde ne isine yarar onu soyliyeyim
moc2 minimum
purge1 baslangic icin sonra gerekli gorursen 2 yaparsin bunu
daha sonra aug dex 4 ki buda rr4l5 e filan gelior
daha sonra ustune wp git mom hicbir ise yaramior 35 dmg ama crit vurursan 2 kati bile vurabilirsin adama
wp5 aldigindada physical defence e ver
ama physical defence solo yapan charlar icindir genelde cabuk olme die ozellikle sm icin pet intercept edemezse az dmg al die.
senin dedigin phydical defense icin 39 puan mi ne gerekior.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

stjo nun parmaindan kastin ne anlamadim
ben theurgist oynuorum
onun karakteri sorcerer oda buna benzer bir spec dusunuor fakat saracen oldugu icin aug dex 4 u sona sklior. benim ralarim boyle deil theurgist oynuorum çünkü ama bir ice wizarda en uygun ralar bunlar emin ol.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...