kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 %80 i neden hep bi kız peşinde koşar. yani aşlıktır vs ? terzi kendi söküğünü dikemez olayıdır ama başkalarına nasihat verir hep ? tevcrübe var ondan söylüyorum diyemi yazıyosunuz bu yazıyı ? yoksa başka sebeğler varmı ? belki o adama kız yok başka nerden bileceksiniz ? ellemeyin lan şnsanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 başka sebepler var hacım, söylenmez burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Erkeklerin %80'i nonstop kız peşinde koştuğundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben direk sen bidaha zor sevgili bulursun ayrilmayacaktin olm bundan diyorum. Bu tiple sana kim bakcak lan bi daha diyorum. daha etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tek tek sor soruları çok karıştırmışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aklına takılan kaçıncı soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sawer said: Erkeklerin %80'i nonstop kız peşinde koştuğundan olabilir. ,kız peşlinde koşmak derken aşık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Elemanın yazdığı hatuna aşık oldukları için demiyorlar mı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben bu lafı çok kullandım, kız peşinde de koşmuyorum hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu lafı çok kullandım. gitsin millet kız peşinde koşsun boşluğa düşüp hacım sana kız yapalım diye beni darlamasın diye kullandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aslında sayısal olarak kız olmadığını, olanları da çoğunuzun sevmeyeceğini kanıtlamak mümkün galiba. sevebilecekleriniz de zaten başkası tarafından seviliyor zateb an itibari ile misal tr'de her 10kişiden 3'ü olması gereken kiloda boşver sana kız mı yok? evet yok. oturun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vardı öyle bi çalışma. adam en sonunda bana uygun bi tane kız var diye buluyodu. mühendis kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 o da venezüella da falan çıkmıştır. onnçün oturun abi. kabul edin durumunuzu, herkes için en güzeli bu. lan olm, hardcore oyuncuların takıldığı oyunlarda beceremiyorsanız lame lame gezinip milleti sinir ediyor musunuz? fps'de falan iki adım atıp ölünce "ah öldüm yine :(" diye üzülüp sonra yeniden yeniden tekrar oynamaya kasıp yine mi ölüyorsunuz. yoo hayır. böle bi salaklık etmiyorsunuz. aynı şey işte be. olmuyorsa olmuyor. kabul edip alt+f4 çekin ve sakin sakin oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kestim dikey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dasaa ne kadar emo olmussun. sus otur. sabah yuruyusu aksam pub gezisi ve hurriyet kelebek eki yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tesellilerinizde "salla hacı sana kız mı yok"tansa "salla abi zorla güzellik olmaz"ı deneyiniz. daha gerçekçi olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sen daha iyilerine layıksın da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sana kız mı yok derken iltifat ediliyor moral düzeltiliyor en azından saçma saçma konusma kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Laf olsun torba dolsun maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kermit said: %80 i neden hep bi kız peşinde koşar. yani aşlıktır vs ? terzi kendi söküğünü dikemez olayıdır ama başkalarına nasihat verir hep ? tevcrübe var ondan söylüyorum diyemi yazıyosunuz bu yazıyı ? yoksa başka sebeğler varmı ? belki o adama kız yok başka nerden bileceksiniz ? ellemeyin lan şnsanları yok sana kız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 fede said: vardı öyle bi çalışma. adam en sonunda bana uygun bi tane kız var diye buluyodu. mühendis kafası işte şu çalışmanın dökümanı falan var mı benim de kafamı kurcalıyo bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yok şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hic olmadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 çalışma için demiştim ben yoksa hiç kız olmaması gayet malum olduğu için ilam etme gereği duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 burtonesk dışında kimseye aşık falan olunmaz saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar