i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Scripting öğrenmek istiyorum acaba nerden başlamalı birde yeni başlıycağım için sphere mi öğrenmeliyim yoksa birde birkaç tavsiye alabilirim?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Worth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 işte burdan orayı iyice öğrendikten sonra sphere help page leri kurcalayarak.ve her seferinde 0 dan yazıp copy yapmadan elin alışsın diye bakarak yazıcan.bence güzel bi yöntem.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Delinquent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hali hazirda yazilmis scriptleri inceleyerek gayet rahat ogrenebilirsin aslinda. Matah bir dil degil sphere scripting.[signature][hline]'crimson legend' Quis custodiet ipsos custodes?
skyly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Nebula scriptlerini okuyup ona benzer daha degisik bir sey yazabilirsin. ayrica www.paticik.com/scripts adresindede anlatima baslanmis[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 www.paticik.com/scripts e girmiyor abi İstediğiniz sayfaya ulaşılamıyor. www.paticik.com diyor.. nebula scriptimi? nasıl yani nebula scripti?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelmiş geçmiş en iyi tutorialdan öğrenebilirsin :) http://www.cs.rit.edu/~djr7581/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bence şöyle yap uo emulat. bölümünden ilk topicden okumaya başla; ciddiyim bak reklam topiclerini geçebilirsin çok faydası olucak..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Madenci_MV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 önce evinde server kur sonra habire oyuna babam oyna kurcala babam kurcala nede olsa pratik kazanırsın :D[signature][hline]Madenci Game master BS Tiara Satiris Game Master mage PK Rulaz
i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hehe :) server yönetimi biliyorum rexx abi şey gibi bu scripting gibi sanırım ne bileyim ya :P bilsem sorarmıyım[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ilgili kişilere bilgi üniversitesinde projektörlü bir sınıfda yardımcı oluyorum...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 @nbl_silencer abi banamı dedin? ben şey d.a ünisindeyim burda bilgi diye bi üni yok? yahu bu nebula ocak sscriptleri nerden bulurum released edilmiş diyor pati halkı? hhh_?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 up?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Öne çıkan mesajlar