kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çok içme abi alkol zararlı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 azalttım bu ara da bu gün başka şeyler de denk geldi, açtım şişeyi,şişe şişeyi kovaladı,iyi geldi valla ama alkol zararlı şey tabi,her gün her gün öldürürü adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi iç boşver şaka yatpım bi daha gelmezdsin dünyaya daya şişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 alkol kötü bişi olsaydı hz. muhammed ölzmedşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hehhehheh, harbiden he :) ya sen de içiyon galiba dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok ben alkol almıyorum uzun bi süredir üstte hz. nin h sini muhammedin m sini küçük yazmıoşım kusura bakmasın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok yok bakmazlar, merak etme sen niye alkol almıyorsun, sağlık sorunu falan yok inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 salla gitsin kimse vazgeçilmez değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kermit said: alkol kötü bişi olsaydı hz. muhammed ölzmedşi AHAHAHAHAHAHA muhteşem mantık, çalıcam kullanıcam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi sende patronu yakasına yapışınca adamlar tırsmıştır düğünde olay çıkacak diye. veya patron korkmuştur çetintaş varmı diye sormuştur özel olarak. iş yerlerinde fazla sinirli fazla esprili olmaya gelmiyor. sinirli olursan herkes kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar