SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 SQL başlangıcı için kitap istiyorum. Database ile haşır neşir olmuşluğum var ama hiç böyle adam gibi oturup bi kitap okumadım veya işi kurcalamadım. Bana böyle hem işin syntax'ı ile ilgili hemde işin felsefesi (normlar, best practiceler iel ilgili vs.) bir kitap önerebilir misiniz. Türkçe ingilizce farketmez. He hangi SQL kullanıyorsun dersen iş yerinde full Oracle kullanıyor millet.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ms sql istersen direk msdn supper bi kaymak. pardon kaynak.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 base bilgiler icin kitap almani önermen. onlari internet ortaminda bulabilirsin. bence ileri seviye kitap bak.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aynen banada ileri seviye sql teknikleri,database design da püf noktalar falan filan için kitap lazım
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ya bende atsan kafa yaracak genel bir SQL2 kitabi var. Java, Javascript ve MySQL seklinde almistim. Her biri 50 liraydi o zaman. Genel kavramlar hic degismediginden epeyce isini gorur sanirim. Verebilirim 15 liraya. Cillop gibi duruyo.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi sende herşeyi satma olayındasın :D tamam ingiltere planların var ona bişey demiyorum da,ulen bu kitaplar boş boş yatıyo,şunları genç beyinlere vereyimde onlar faydalansın der biraz :D
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Verince cok faydalaniyosunuz da ben vermiyorum. Oldu. =) Allahsizlik etmeyin ayrica, bugune kadar istediniz de yardim etmedim mi lan ?
salome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://home.anadolu.edu.tr/~snaydin/ENM309.htm ne derece işine yarar bilmiyorum ama burda biraz dokuman var, biz derslerde kullanmıstık zamanında, en azından baslangıç için belki işine yarayabilir
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Net'ten yararlan kitap'lardan daha güncel bilgilere ulaşırsın.
Öne çıkan mesajlar