Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sql için kitap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SQL başlangıcı için kitap istiyorum. Database ile haşır neşir olmuşluğum var ama hiç böyle adam gibi oturup bi kitap okumadım veya işi kurcalamadım. Bana böyle hem işin syntax'ı ile ilgili hemde işin felsefesi (normlar, best practiceler iel ilgili vs.) bir kitap önerebilir misiniz. Türkçe ingilizce farketmez. He hangi SQL kullanıyorsun dersen iş yerinde full Oracle kullanıyor millet.
Mesaj tarihi:
Ya bende atsan kafa yaracak genel bir SQL2 kitabi var. Java, Javascript ve MySQL seklinde almistim. Her biri 50 liraydi o zaman.

Genel kavramlar hic degismediginden epeyce isini gorur sanirim. Verebilirim 15 liraya. Cillop gibi duruyo.
Mesaj tarihi:
abi sende herşeyi satma olayındasın :D tamam ingiltere planların var ona bişey demiyorum da,ulen bu kitaplar boş boş yatıyo,şunları genç beyinlere vereyimde onlar faydalansın der biraz :D
Mesaj tarihi:
Verince cok faydalaniyosunuz da ben vermiyorum. Oldu. =) Allahsizlik etmeyin ayrica, bugune kadar istediniz de yardim etmedim mi lan ?
Mesaj tarihi:
http://home.anadolu.edu.tr/~snaydin/ENM309.htm
ne derece işine yarar bilmiyorum ama burda biraz dokuman var, biz derslerde kullanmıstık zamanında, en azından baslangıç için belki işine yarayabilir
  • Yeni Oluştur...