JensNowo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: unity100, 21 May 2003 20:16 tarihinde demiş ki: annenizin topici[hline]www.mizzah.com harbi annemin 2 cümlesinden biri "dik dur" da..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Simofle, 21 May 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Ben Burosit'in patron koltuklarından aldım derı.Cok memnunum tavsıye ederım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- arkası yetmiyor demiş de arkası uzun bile gelio bende ki boytum 1.90 ne alıcaınıza dikkat edin :p ilk 1-2 hafta belimi arıttı gerçi bu koltuk sora alıştım. ben eğik oturup düz bakıorum ekrana :) yürürken de hafif baş onde gidio farkedince düz tutmaya çalışıorum .p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Dediğin pull-over hareketi de bunu fazlasıyla yapıyor zaten. http://www.exrx.net/WeightExercises/LatissimusDorsi/BBPullover.html Bu da hareketin animasyonu. Dediğim gibi bugün denedim. Fazlasıyla faydasını gördüm. Daha ilk yapışımda bir rahatladım yahu. not: demin yanlışlıkla "cable pullover" hareketini göstermişim, o da aynı hesap ama o makineyi falan bulmak zor tabii. bu yukardaki dumble ile yapılabilecek güzel bir hareket. [hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 21 May 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Sly-One, 21 May 2003 20:20 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 21 May 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Ben Burosit'in patron koltuklarından aldım derı.Cok memnunum tavsıye ederım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- arkası yetmiyor demiş de arkası uzun bile gelio bende ki boytum 1.90 ne alıcaınıza dikkat edin :p ilk 1-2 hafta belimi arıttı gerçi bu koltuk sora alıştım. ben eğik oturup düz bakıorum ekrana :) yürürken de hafif baş onde gidio farkedince düz tutmaya çalışıorum .p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar burositti benimki de simdi icerde yatiyor en buyuk boyu idi. kafayi dayiycak yer kalmiyodu sirti almasina ragmen.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar