zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lisansa geçmeyi hedefle o zaman, zaten advance çıkar;) advance hedeflersen inter.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 geçersin olm ne var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kolay o sınavlar ya. Bilkent'te girmiştim ben 6 saatlik bir sınava, sınavım abartısız 4 saatini yeni sınav gelsin diye soru kağıdına resimler çizerek bekleme ile geçirdim. Nasıl sıkıldım unutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya evet,şaka bi yana geçersin dert etme, essay yazarken sade ve akıcı yaz yani böyle felsefe yapma(bu bnm en büyük hatalarımdandı-sanki çok derin yazınca çok iyi puan alıcam sanıyordum)...kalıpları kullan güzel güzel,hata yapmamaya çalış,iyi bir şey alırısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 resmen liseye zaman yolculuğu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bende çok mazide bırakmak isitiyorum şu ing sınavlarnı ama şimdi de GRE çıktı,hiç bitmeyecek gibi geliyor, he tabi daha toeffl var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gre general önemli değil amerikaya gideceksen gre subject ve toefl önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gre verbaldan aferin pekiyi 5 alirsan, toefla gerek yok diyenler var mi? sanki oyle bisey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yaa keşke öyle bir olaslık olsa da toeffl'dan yırtmak içni deli gibi çalışırdım general'a, toeffl denemesine girdim de çok hoş dğeildi öyle speaking falan inanılmaz hızlı geçiyor dinlenenler,süre....writing de öyle; önce dinliyoruz sonra okuyorum hadi bakalım şimdi bu dinlediğin ve okuduklarına rasındaki farkı yaz, hee oldu. evet asıl olan subject de; teaching asistan bursu için başvurduğumdan gre generalin verbalına da bakıyorlarmış, en azından bir 500 almalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 evet reading/listening kısımları bitti şuan moladayız , writinge gircez ilk 2 bölüm iyi geçti 65 üzerinden 50-55 alırım en az ... 35lik writingten 10 alsam falan geçiyorum sanırım... konu afrikada açlık , virüsler, aidseler , çocuklar ölmesin bunla ilgilidi diğer bölümler writingte aynı olcak büyük ihtimal... 350-500lük bi akademik essay isticekler şimdi var mı bunla ilgili spesifik kelime content ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 SpiderS_DangeR +rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yarın, 3 tane 200 kelimelik essay yazmam gerekecek; kafamda şöyle bir plan yaptım; hafif süslü ve cevabımı içeren bir paragraf ki neyi savunacağım belli olsun 1 neden 1 örnek 1 neden 1 örnek conclusion hani 200 kelime sınırı olduğu için, on the other hand gibi cevabın etrafında döndürecek, direk cevaba değinmeyecek kalıpları kullanmama kararı aldım. yanlış bir karar mı? bunun yanında verebileceğiniz öneriler nelerdir? -arama bozuk, o yüzden arayamadım site içinde. belki sadece buna özel başlık açılmışsa bile, bulamadım- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar