Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bitki akvaryumu yap sende minik ben hala yapamadım para yoktu diye sdfs
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bakıcaz artık ^_^ ama ben pek bakamam yani bakarımda saatlerimi harcayamam temizlikle,bakımla o yuzden hermit alıyorum bitki bakımı zormudur bilmiyorum.
knox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 saatlik maatlik bir olayı yok,rutin temizlik/bakım zamanında yaparsan kafa rahat takılırsın.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Flassh said: yazık ama hayvanlara, bizim renkli civcivlerin çektiklerini çekiyorlar. renkli renkli kabuklarda 5$dan fln satılıyormuş, veledler tutup araba gibi carpıstırıyo lan itoğlu itler. düzgün bakıldı zaman çok uzun süreler yaşıyormuş ama veledlerin elinde bi kaç ay sonra pert özet geçersek; bırak alma kanka, bazı hayvanlar doğada kalmalı. of bunların en azından kabuğu var ya. o civcivlerin derilerini boyayıp boyayıp satıyordu manyaklar
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok ortada hermit var diyene gittim taa (beylik düzüne) balik yemi yengeç bu değilmi getiririz diyo... götünden haberi yok kısacası bulamadım hiçbir yerde
Öne çıkan mesajlar