Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bitki akvaryumu yap sende minik ben hala yapamadım para yoktu diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bakıcaz artık ^_^ ama ben pek bakamam yani bakarımda saatlerimi harcayamam temizlikle,bakımla o yuzden hermit alıyorum bitki bakımı zormudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 saatlik maatlik bir olayı yok,rutin temizlik/bakım zamanında yaparsan kafa rahat takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 alırsan caps isteirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Flassh said: yazık ama hayvanlara, bizim renkli civcivlerin çektiklerini çekiyorlar. renkli renkli kabuklarda 5$dan fln satılıyormuş, veledler tutup araba gibi carpıstırıyo lan itoğlu itler. düzgün bakıldı zaman çok uzun süreler yaşıyormuş ama veledlerin elinde bi kaç ay sonra pert özet geçersek; bırak alma kanka, bazı hayvanlar doğada kalmalı. of bunların en azından kabuğu var ya. o civcivlerin derilerini boyayıp boyayıp satıyordu manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yavrulatması nasıl bunlarn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aynı kabuğa giriyorlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aldın mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok ortada hermit var diyene gittim taa (beylik düzüne) balik yemi yengeç bu değilmi getiririz diyo... götünden haberi yok kısacası bulamadım hiçbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar