benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yeni topladığım bilgisayar, oyunlarda ara videolarda ya da film izlerken kitleniyor bir anda.siyah ekran çıkıyor, hiçbir tuş çalışmıyor filan, res atmak gerekiyor.sebebi nedir?tüm driver lar güncel durumda. bir de geçen gün pc yi açtığımda.5 core gözüküyordu.bios'dan baktım 1 core kapanmış durumdaydı, ordan açınca düzeldi.bu neden olmuş olabilir? AMD PHENOM II X6 1090T SAPPHIRE HD6850 4GB RAM 600W PSU var
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ekran siyah mı oluyor yoksa, o anda ekrana hakim olan renk tüm ekrana mı yayılıyor? veya dik çizgiler oluşuyor mu?
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yok, direk kararıyor ekran.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Laptopumda benzeri bi sorun vardi. Bazen windows media seysine gececekmis yapar siyah ekranda kalirdi oyle. Onun gibi bisiyse ctrl alt del yapip ordan programi kapatabiliyor olman lazim.
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hiçbir şeye basılmıyor.reset atmak gerekiyor pc ye.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Işlemci sıcaklık değerleri ne ailemde? Athlon x6 en ufak ısı probleminde bu tarz sıkıntı yaratıyor. Fan ile işlemci arasındaki ısı iletkeni durumu falan... Ya da şunu sorayım. Hala x6'da kutudan çıkan stok fanı mı kullanıyorsun?
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 stok fanı kullanmıyorum.fazla ısınma olmaması lazım, kasada 2 tane fan var.birkaç saat gta 4 oynadıktan sonra işlemci 45-50 derece filan oluyor.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hep işte stok fan kullanmadığından... :D Standart Win7 sürücüleri ile yetiniyorsan chipseti tekrar yükle. Eğer çipset yüklü halde böyleyse, sürücüyü kaldır, win standart ile bir dene şansını...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oyunlarda kitlenmeyip videolarda kitlenmesi ilgincmis, isinma problemi olcagini sanmiyorum. Codeclerle ilgili bir sorun olabilir. Ati ekran karti driveri codeclerle cakisiyor olabilirndiye dusunuyorum. Codecleri silip driverlari silip restart at. Ekran karti driverlarini kur, codecler kalsin. Oyunu bi de oyle dene. Gene olmazsa k-lite codec packin 64bit olani var direk onu kur bi de oyle dene.
Öne çıkan mesajlar