Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palpatine kac yasında?

Ceday

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 28 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
Bence sidious coldwind ve katılıyorum dolayısıyla.

Lol editlemicem bunu yazdığım yazıya bak :D

Doğrusu : Bence sidious palpatine ve coldwind e katılıyorum dolayısıyla.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta palpatine in kabuk değiştirdiğini unutmayın.

ayrıca episode I görsel sözlüğünde yazanlara göre, darth sidious 2000 yıldan fazla bir süredir intikam planı yapıyor ve amacına çok yaklaşmış.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne kadar yaşlıysa o kadar kötü, hala biraz olsun zeka kapamamış demektir. Ne rebeller ne luke ne yoda ne de başka bir şey... İmparatorluğun şu savaşı kaybetmesinin sadece iki sebebi var. Birincisi R2-D2, ikincisi ise Palpatine'in olağanüstü derecedeki gerizekalılığı :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

darth sidious'ın ırkı bilinmiyor falan değil basbaya insan işteyaşı yada sith eğitimini nereden aldığı bilinmiyor ama yaşı 50-60 civarı tahmin ediliyor.yüzünün buruşmuş ve gözlerinin sararmış olmasının sebebi Güç'ün karanlık tarafını çok kullanmış olması .dark sider ların vücutlarında yaralar oluşur her zaman ama onda daha da fazla.bu arada görsel rehber de intikam almayı 2000 yıldır bekleyen darth sidious değil Sith tarikatıdır.son olarak sırf iyi gözüküyor diye unofficial bir kaynağa güvenemezsiniz.ne olursa olsun palpatine in yaşıyla ilgili unofficial birşey sallamadır o kadar.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...