Ceday Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bilen duyan gören var mıdır? Gece gece tartışma cıktı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bilinen star wars tarihinden 1000 yıl önce büyük ;)[signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 7[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 lord palpatine hiç mi duymadınız yau[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben duymadım ne iş yapar??? bu arkideş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 koca yamuk burunlu biri işte.. her işe burnunu sokan şamar oğlanın önde gideni.. öHöm çarpılacaz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Head, 28 Eylül 2004 02:22 tarihinde demiş ki: lord palpatine hiç mi duymadınız yau duymadık[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Anakin'le yaklaşık 15-20 yaş farkı vardır tahminimce. TPM'de Qui'nin mezarının başında oldukça toy bir şekilde duruyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bi ark 1000+ diodu da o yüzden :) official sitede birşey yazmıyordu, bikac yerden baktık. 80-100 arası bişi yazıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 palpatine race'i mechul oldugu icin yasini da tahmin etmeye calismak yanlis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 adam bildigimiz insan iste . yasinida tipine bakip soyleyebiliriz . 60-70 civari bir sey olsa gerek . bu da adamin insan olduguna kanit :[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 clouded the dark side is. [Bu mesaj dom tarafından 28 Eylül 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Her şeyin bir karşılığı vardır. Eh bazen güç için bazı şeyleri feda etmen gerekir.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu arada suradan bakabilirsiniz..official olmasa da ii bir kaynak gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 açılın ben geldim. :p benim bildiğim 2000 den daha fazla. tabi eğer darth sidious = palpatine ise..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence degil .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 episode four da elemanın bilgisi yok neki buki?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bence sidious coldwind ve katılıyorum dolayısıyla.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Penthesilea, 28 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Bence sidious coldwind ve katılıyorum dolayısıyla. Lol editlemicem bunu yazdığım yazıya bak :D Doğrusu : Bence sidious palpatine ve coldwind e katılıyorum dolayısıyla.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sonuçta palpatine in kabuk değiştirdiğini unutmayın. ayrıca episode I görsel sözlüğünde yazanlara göre, darth sidious 2000 yıldan fazla bir süredir intikam planı yapıyor ve amacına çok yaklaşmış.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oha adam beni sidious yaptı. "wipe them out. all of them."[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Valla ne kadar yaşlıysa o kadar kötü, hala biraz olsun zeka kapamamış demektir. Ne rebeller ne luke ne yoda ne de başka bir şey... İmparatorluğun şu savaşı kaybetmesinin sadece iki sebebi var. Birincisi R2-D2, ikincisi ise Palpatine'in olağanüstü derecedeki gerizekalılığı :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 amcamın (darth maul) masterına laf yok, valla keserim =)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 darth sidious'ın ırkı bilinmiyor falan değil basbaya insan işteyaşı yada sith eğitimini nereden aldığı bilinmiyor ama yaşı 50-60 civarı tahmin ediliyor.yüzünün buruşmuş ve gözlerinin sararmış olmasının sebebi Güç'ün karanlık tarafını çok kullanmış olması .dark sider ların vücutlarında yaralar oluşur her zaman ama onda daha da fazla.bu arada görsel rehber de intikam almayı 2000 yıldır bekleyen darth sidious değil Sith tarikatıdır.son olarak sırf iyi gözüküyor diye unofficial bir kaynağa güvenemezsiniz.ne olursa olsun palpatine in yaşıyla ilgili unofficial birşey sallamadır o kadar.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar