xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Selamlar, akşam 1 saat falan kadar bu tip bir numarayı aramam gerekecek. Sanırım Amerika için tollfree numara oluyor. Google voice ile şu an arayabiliyorum, 0.01$/min diyor ama hesabımda hiç para olmamasına rağmen bağlantı kuruyor. Görüşmenin ortasında bir kopma yaşarmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 atıver 1 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ^^ saglama al isini, onemliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 1 dolar yatıramıyosun sanırım, min. 10 yatırmak gerekiyor(gibi geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 57-58dk boyunca kopmadan baya iyi bi şekilde bağlantı vardı. Ses kalitesi falan da iyiydi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 geç de olsa bu tür işler için tavsiyem skype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Google Voice türkiye'de pasif durumda mı ? Bir türlü üye olamadım . Google number alamıyorum , öyle bir ekran bile gelmiyor karşıma. Tel'e app ını indirdim , Your phone couldn't be verified falan diyor. TR'de normal kullanabilen var mı bu uygulamayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar