demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 "Adınıza devlete ödenen 1.1 TLlik Telsiz Kullanım Ücreti 8 eylül'den itibaren her ay bakiyenizden düşülecektir." AVEA'dan böyle bir mesaj aldım şu anda. İletişime uygulanan onca vergi yetmedi, bir de dogrudan haraç mı alıyor devlet artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben telefon kullanmıyorum mümkün olduğunca.. çağ dışı geliyor bana.. 20TL lik yüklüyorum 2 ay kullanıyorum.. tavsiye ederim.. evet hepsinde 2 nokta var sayma boşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ilk turkcell ile başladı bütün hepsi alacak. salaklık direk ya, tarifeyi pahalılaştır ne biliyim başka birşey yap ama benim aldığım 10 TL yüklediğimde 8.9 TL olacaksa ben o işin ağzına yüzüne tükürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Turkcellin cebine aylık 25 milyon tl kalıyormuş böylelikle. Tebrikler zenginliğinize zenginlik katacak yeni bir şark kurnazlığı daha buldunuz. 20 liralık alıp aylık 19 liralık paket alıyordum, şimdi 30 lira almak gerecek sanırım. Yada 2 ay kontör yüklemediyseniz 3. ay 3,5 lira ödeyeceksiniz. Bide anlaşmış hepsi bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 lan zaten 20tl'lik istiyorum 21 lira aliyorlar benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Düpedüz şerefsizlik hayır yani kontör kartlarının adı "vergisi cartı curtu herşey dahil kart" iken böyle birşey yapılması... Ev telefonu takılıcan paso en güzeli. Dışardaykende ankesörlü takılıcaksın tamam işte. Ankesörlü bir de deli gibi kârlı iş tüketici açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kız arkadaşınız olmadığından 2 ayda 1 telefonunuza 20 TL yüklüyosunuz zaten. 1.1 TL için ağlamakta fakirliğin tavan yaptığı andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 1.1 tl için ağlamıyorum ben, senin benim 1.1 tl si ile birilerinin cebine ayda 25 milyon tl gireceği için ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit said: kız arkadaşınız olmadığından 2 ayda 1 telefonunuza 20 TL yüklüyosunuz zaten. 1.1 TL için ağlamakta fakirliğin tavan yaptığı andır mallıktan aglıyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben fakirim ama faturalı hat kullanıyorum kendinze uygun sms vs tarifesi seçin paşalar gibi ztn artık bbm watsap falan derken iletişim kolay. gerçi kontratlı telefon aldıgım için bi süre baya geçirdiler ama kontrat bitti rahatız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 benim arkadasim bile yok turkcell ne zaman "lan hattini kapatcam " derse o zaman yukluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 demian said: kermit said: kız arkadaşınız olmadığından 2 ayda 1 telefonunuza 20 TL yüklüyosunuz zaten. 1.1 TL için ağlamakta fakirliğin tavan yaptığı andır mallıktan aglıyorsun resmen. hesap numaranı versene her ay 1.1 TL göndereyim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cebinde kalsın, babana verirsin, bu mesajlarını da okut da gelecekte böyle hatalar yapmasın. hala problemin benim cebimden çıkan 1.1Tl oldugunu sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hesap numaran yoksa ptt ilede gönderirim bilgilerini öm ile at sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit said: kız arkadaşınız olmadığından 2 ayda 1 telefonunuza 20 TL yüklüyosunuz zaten. 1.1 TL için ağlamakta fakirliğin tavan yaptığı andır kız arkadaşım var. ve 400 milyon $ cirolu... sizin gibi liseli değiliz non-stop kız arkadaşımızla konuşalım. ayrıca kız arkadaşına laf geçiremeyen bi tipe benziyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 @joker sende ver hesap numaranı madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Birbirine laf sokmayı bu kadar çok seven başka bir forum olamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit 10 yıllık telsiz ücretimi nakit olarak ödeyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bakıyım bi önceki postlarına ağladıysan eğer veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ağlamışsın sende. muhtardan fakirlik belgesi kağıdını faksla öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Loxias said: kermit 10 yıllık telsiz ücretimi nakit olarak ödeyebilir misin? 122 lira deil mi lan o. para mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 topice bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 çok oyun geliyor bf3 dead island vs. katkısı olur biraz kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit said: ağlamışsın sende. muhtardan fakirlik belgesi kağıdını faksla öderim hacı fakirlik belgesine param yetmedi de yeşil kartın fotokopiyi yollasam olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahahah topige gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar