Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kesin açılmıştır zira aramadım (zaten daha yeni denk geldim) bile ama bunu herkesin görmesi gerekiyor. Bir ülkeden nasıl korkulur, nasıl bir ülkeye "yaranılmaya" çalışılır ve o kadar zaman sonra nasıl o ülkenin canına okunur. Buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=q9EkewZea3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bayağı hızlı izlemişsin ponti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 25 dakika kim izler ki tl;dw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 uuu crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw rüyanda atatürkü görüp altına kaçıran sen miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw kesinlikle izlenmeli. yani yaptığın işi falan bırakıp izlemen lazım. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kaede said: bayağı hızlı izlemişsin ponti izledim bitirdim beğendim anlamında değildi o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw birth control fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 korku meselesi değil, türkiyenin durumunda hem amerikanın icine propaganda yapma hemde burdan pirim yapma durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fistan said: Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw rüyanda atatürkü görüp altına kaçıran sen miydin ? Rüyamda Atatürkü niye göreyim, niye altıma kaçırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 reyou said: Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw birth control fail. komikçoçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Cuce said: korku meselesi değil, türkiyenin durumunda hem amerikanın icine propaganda yapma hemde burdan pirim yapma durumu. korku dediğim de o zaten. bi "yaranma" endişesi var. enteresan olan belli bi kısma kadar bize ilkokulda falan öğretildiği formatta gidiyo anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw yazık la kimin çocuğuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Osmanlı çocuğuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 uvv ürperdim canonical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 padişahların çoğunun oğlancı olduğunu şöylesek bileklerini keser şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ürpermelisin tabi. ee napalım oğlancılarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Atatürk rusun cocugumu alahım ya. sıfır oryantalizmle girmişler videoda heh. alışılagelmişin dışında güzel videoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 indirmek lazım aslında neme lazım kaldırılır falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 @canonical nickine hem çok yakın hem çok uzaksın tebrikler zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: ee napalım oğlancılarsa ? o tarz cümleler söylendiğinde direk sana hitap edilen yakıştırma oldugunu anlamıyor musun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Nickle yazıları bağdaştırmak modası geçti. Kimin lafını niye takayım fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 benim mesajım mı silinmi yoksa göndere basmayı unuttum ya da onun harici konunun agzına kaka yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 doru ya lan Atatürkü eleştirmek moda oldu şimdi kemalistler out abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar