kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 güzel bir domain ismi aklıma geldi de, kendime blog açmak istedim bir an. 1) wordpress dışında alternatiflerim neler: (twitter) ufak public chat, grooveshark lazım ve post atabilmem lazım doğal olarak. 2) hosting+domain için ne önerirsiniz? 3) twitterımı sitenin içine embed edemiyorum di mi? heheh grooveshark şu şekilde ama embed yapabilmeyi umuyorum... şu sitedeki sol üstteki gibi de şeyi olsun: http://www.birp.fm/playlists/2011/5384-birp-september-2011 tenks =)
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sadece blog ise düşündüğün wp bu işin ağababası. pluginlerle istediklerini de yapman mümkün. twitter falan. hatta sitenin içine gömmek ne demek anlamamış olsam da dashboard'dan twitter'a erişim falan sağlayıp ikisine aynı anda yazmaca falan yapabilirsin, tabi istediğin buysa..
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 evet isteğim bu sağol, o zaman wp hosting önerebilecek var mı, yukarıdaki istediklerime şey ederek?
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 netdirekt.com.tr vardı memnundum kendilerinden reseller almıştım ben.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 di adlı kullanıcıya pm at versin host domain
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hosting için di ye başvur tavsiye ederim
Öne çıkan mesajlar