kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 güzel bir domain ismi aklıma geldi de, kendime blog açmak istedim bir an. 1) wordpress dışında alternatiflerim neler: (twitter) ufak public chat, grooveshark lazım ve post atabilmem lazım doğal olarak. 2) hosting+domain için ne önerirsiniz? 3) twitterımı sitenin içine embed edemiyorum di mi? heheh grooveshark şu şekilde ama embed yapabilmeyi umuyorum... şu sitedeki sol üstteki gibi de şeyi olsun: http://www.birp.fm/playlists/2011/5384-birp-september-2011 tenks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sadece blog ise düşündüğün wp bu işin ağababası. pluginlerle istediklerini de yapman mümkün. twitter falan. hatta sitenin içine gömmek ne demek anlamamış olsam da dashboard'dan twitter'a erişim falan sağlayıp ikisine aynı anda yazmaca falan yapabilirsin, tabi istediğin buysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 evet isteğim bu sağol, o zaman wp hosting önerebilecek var mı, yukarıdaki istediklerime şey ederek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 netdirekt.com.tr vardı memnundum kendilerinden reseller almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 di adlı kullanıcıya pm at versin host domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hosting için di ye başvur tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar