Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniversiteli Patiler

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
ascraeus, 19 Ağustos 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
dooman bu kız erkek kalma konusunda cok tecrubelıdır mesela
tapıyoruz kendısıne :)

Teşekkürler geçi sizin utku (spyro) gibi okulun en yırtıcı çapkınıyla kalma gibi bir avantajınız var. O 10 tane tavlasa 1er tane sizin odaya dağılır. Bizim taktiklerimiz spyro'nun tavladıklarından dorm, ic ve yemekhane gibi toplu alanlarda nasibimizi almak.

[Bu mesaj dooman tarafından 19 Ağustos 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Ağustos 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
Hahahaha

Sizin bölümler ne?

Benim bölüm mühendislik de hala karar veremedim.
üretim sistemleri mühendisliği
bilgisayar mühendisliği
mekatronik mühendisliği
ekonomi ve yönetim bilimleri
arasında tercih yapıcam ama mühendislikler daha ağır basıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Okula yeni gelen pati'lere acıyorum, utku gibi bir çapkın sizin senenizde girenlere de bulaşırsa hiç mi hiç kız bulamazsınız. Kalan birkaç tane körpe için tüm dönem birbirini yer. Tabi bir de bizim gibi utku babanın nimetlerinden yararlanma şansınız da var. Mesela şuanda kendisi micro sınıfında quiz oluyor. Ama etrafında en az 4 sarışın 3 tane de esmer(hepsi üst sınıflardan) utku baba'nın etki alanına girmiştir. Bizde kalkabilseydik belki bunların 1 tanesini düşürebilirdik. :(

[Bu mesaj dooman tarafından 19 Ağustos 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh biz neymişiz de haberimiz yokmuş. Neyse geldim sonunda odaya kızlardan (ehem pardon derslerden =P) kurtulup da gordum yazılanları.. Her ne kadar sizin gozunuzde bi ekol olsam da Küçükyalı'nın azılı playboyları ascra ve dooman ile boy olcusmeme imkan yok... Yine de iltifatlar için teşekkür =P...

Şaka bi yana hoşgeldiniz Sabancı'ya. Umarım başarılı bir şekilde başlarsınız univ. hayatına... Çogu seyi oryantasyonda gorup ogreneceksiniz ama onun oncesinde kafanızda takılan biseler varsa cekinmeden sorun (icq#: 72308863). Hatta isterseniz gelebilirsiniz simdiden bi ziyarete =), biz ucumuz yaz okuluna kaldık zaten genelde kampusteyiz...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sadece Akbank ATM si mi var? Ben iş bankası kullanıyorum, el mahkum Akbank mı çıkarttırmam gerekcek şimdi?[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dooman, 19 Ağustos 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
okula girişte her halükarda akbank sana hesap açıor onu kullanabilrisin. zaten ben akbank kullanmadığım halde her kartımdan para çekebiliyorum.

Nası yani? Diğer bankaların da ATMleri var mı?[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

bu yurt işinde öncelikle neye bakıyorlar?
ben 2kişilikte kalmayı düşünüyordum ama dendiğine göre imkansız gibi bişeymiş istanbul içi olunca...

bir de bu ilk girişte girilen ing sınavı ne düzeydedir?toefl a göre falan nasıl yani.ual mezunuyum zorlar mı?[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ns101 e ben de yazıldım.ama ben de nedir ne diildir tam bilmiyorum.
daha önceden bu kursu almış olan varsa bi zahmet bilgi versin..
bi de sabancıda pc ler ne zaman veriliyor?bu kurs süresince pc olmsazsa baya sıkılacağız gibi çünkü...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dae__, 12 Eylül 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
ns101 e ben de yazıldım.ama ben de nedir ne diildir tam bilmiyorum.
daha önceden bu kursu almış olan varsa bi zahmet bilgi versin..
bi de sabancıda pc ler ne zaman veriliyor?bu kurs süresince pc olmsazsa baya sıkılacağız gibi çünkü...

İlk hafta içinde veriliyor, kursta olmayacak yani.

Ben bir de masaüstü topluyorum, verdikleri pek yeter türden değil.
Toshiba Satellite veriyorlarmış diye duydum.[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Laptopları okulun açıldığı ilk haftanın sonlarına dogru alırsınız. Dela haklı yani, yurtta kalacaksanız pre-ns süresince halı saha maçları vakit geçirilebilecek en uygun aktivite. Onun dışında, IC'de dvd falan izlenebilir.

Kurs konusuna gelince, geçen sene katılmıştım ancak pek memnun kaldığımı söyleyemem. EA olduğum için tırsıyordum NS'den, bu yüzden tercih ettim ama kursta da hızlı gittiler ve ileriki konulardan başladılar. Ben de pek çalışma taraftarı diildim o vakit (ÖSS'den çıkmışım falan). Hiç olmadı diyemem faydası ama fazla değil. Yalnız, bu sene yakın bi arkadaşım da dahil pre-ns asistanlarına ve cok farklı olacağını söylüyor. Tahminimce de geçen seneye oranla daha verimli bir kurs olacak. Bu yüzden, sene içinde rahatlığını hissettirecektir diye düşünüyorum.

Ayrıca, aranızda SSBF veya EYBF'yi kazanan arkadaşlarımıza da güzel bi haberim var. Hiç kasmiym, direkt duyuruyu yazıyorum:

said:
2004-2005 Akademik Yılı NS 101 Doğa ve Bilim Dersi ve Doğa ve Bilim I Hazırlık Kursu Üzerine:

Bu yıl NS 101 dersinin 3 amfi grubundan biri (A grubu) özellikle sömestr başındaki konular açısından farklı bir biçimde verilecek.

Bu yaklaşımı birinci sınıf öğrencilerimizin ders yılının başında matematik ve fen açısından farklı seviyelerini göz önüne almak için geliştirdik.

NS 101 dersi içindeki mekanik ve elektrik-mıknatıslık konularını A grubunda türev ve integral kullanmadan yapacağız. Dolayısıyla bu grup ders yılının başında NS 101 dersi içinde türev ve integral içeren fizik problemleriyle konuya başlamayacak.

Sonraki konular tüm gruplarda ayni olacak. NS 101 dersinin sonunda tüm öğrencilerimiz ayni konuları aynı şekilde görüyor olacaklar ve ayni seviyeye gelecekler. Bu arada Matematik derslerini de herkes ayni şekilde almış ve türev ve integral öğrenmiş olacaklar.

SSBF ve EYBF öğrencileri başlangıçta A grubuna kaydedilecekler, ama isterlerse B veya C gruplarına geçebilecekler.

MDBF öğrencileri ise A grubuna geçemeyecekler.

Devamında, ikinci sömestrin NS 102 dersi de başlangıcından itibaren herkes için ayni olacak. Sonuç olarak, Temel Geliştirme Yılındaki İngilizce derslerimiz gibi, NS 101 de de farklı seviyelerden aldığımız öğrencileri ayni bilim kavramlarına ve ayni seviyede yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Doğa ve Bilim I hazırlık kursunun toplu ders saatleri eskisi gibi türev ve integral içeren bir hazırlık verecek, problem saatlerinde ise A grubunun yaklaşımı da kapsanacaktır.
Böylece bu kursu almayı seçen SSBF ve EYBF öğrencileri A grubundan B veya C ye geçme konusunda karar vermelerine, ve geçerlerse ders yılı başında, geçmezlerse de ilk sömestr ortalarında görecekleri matematik düzeyinde fen dersi içeriğine bir hazırlık imkânı elde edeceklerdir.

M. Ali Alpar

Yani, şimdiye kadar sözel ağırlıklı öğrencilerin çektiği yük azaltılıyor biraz da olsa...

Daha sorunuz varsa ICQ#: 72308863

[Edit: Yine de ekliym, kurstan pek yarar gorememin sebeplerinden biri de, o ara hiç kasmamış olmam tabi ki =). Çalışırsanız kesinlikle çok etkili olacaktır eheh...]

[Bu mesaj Spyro tarafından 12 Eylül 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 14 Eylül 2004 09:54 tarihinde demiş ki:
şu pdd testi gercekten önemli mi çünkü verem savaşa gittiğimde yurt için istiyorum dedim doktorlar dalga gectigimi sandılar akciğer filmi yeter dediler sonra.

Abi ppd veya akciğer filmi diolar. Ben sadece akciğer filmi çektirdim. Özel çektirdim, sonra gittim sağlık ocağına onaylattım.[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...