uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tavsiye edeceğiniz korku/gerilim veya güzel macera film varmı vcd kiralayacağımda film bulamıyorum,yardımlar için şimdiden tenks..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bazıları söyledigin kategorilerin dısında olmasına ragmen hepsi süper filmlerdir A Beautiful Mind American History X Butterfly Effect Dark City Enemy At The Gates Full Metal Jacket Leon Memento Rainman Requiem For a Dream Reservoir Dogs Schindler's List The Shawshank Redemption The Shining The Cube Usual Suspects[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eyw mix saol,üşenmeyip yazmışsın..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 forest gump pek gerilim sayılmaz ama harika bir film[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Eylül 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 izlediğim her filmle ilgili en azından aklımda bişiler kalır seneler önce izlemiş olduğum filmler dahil butterfly effect hakkında en ufak bişi hatırlamıyorum,garip..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Cok film seyrettiğin zaman bir sure sonra beyin akılda kalıcılığı olmayan yani senin için idare eder durumda olan filmler klasörünü siliverior. O dosyayı bulamıyorsun. Bu bir sure sonra kadar netleşiyor ki filmi seyrettigini bile hatırlamayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: uncla, 25 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: izlediğim her filmle ilgili en azından aklımda bişiler kalır seneler önce izlemiş olduğum filmler dahil butterfly effect hakkında en ufak bişi hatırlamıyorum,garip.. eski bi film degil ki butterfly effect. belki benzer isimde bişey seyretmişsinidr :p[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 korku filmi istiosan 'the eye'. 2.cisi de var filmin ama hiç tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -banShee-, 26 Eylül 2004 21:00 tarihinde demiş ki: korku filmi istiosan 'the eye'. 2.cisi de var filmin ama hiç tavsiye etmem japon mu çin mi ööle bi ülke yapimli dimi? 0zledim de çok etkilemisti beni.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: -Mix-, 26 Eylül 2004 13:23 tarihinde demiş ki: said: uncla, 25 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: izlediğim her filmle ilgili en azından aklımda bişiler kalır seneler önce izlemiş olduğum filmler dahil butterfly effect hakkında en ufak bişi hatırlamıyorum,garip.. eski bi film degil ki butterfly effect. belki benzer isimde bişey seyretmişsinidr :p yok abi buterfly effect'ti biliyorum çok yeni olduğunu gariplikte burda :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 27 Eylül 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Zamanın öenmi yok. Eğer aklında yer edebilecek özelliği varsa vardır yoksa bir kaç gün içersinde film hakkında hemen herşeyi unutuyorsun. Sonuçta seni ya etkiler ya da etkilemez. Zamanın önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kill bill vol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ringu 2 ve manyak güsel bi film olan Freddy vs. Jason kesinlikle izleyin derim çok geren bi film bence Ha bide Darko var.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine [Bu mesaj YSidiousY tarafından 27 Eylül 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj YSidiousY tarafından 27 Eylül 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 başka yokmu ya patiler,daha yeni gittim vcd bakmaya hiç istediğim film yok bide yeni söyleyin eski vcd'ler bulunmuo düşünün hadi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: YSidiousY, 27 Eylül 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Freddy vs. Jason kesinlikle izleyin derim çok geren bi film bence lol yapma bu mu geriyo hayatımda bu kadar güldüğümü nadir hatırlıyorum izlerken[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tijsverwest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hmm riddick var aksiyhon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 riddickten önce pitch black i izlemek lazım bi de .. ben anlamıyorum bu vin dieselın filmleri niye hoşuma gidiyo, eğlencelik işte... xXx de çok eğlenmiştim öğle Abd propagandasına uyuz olsam da .. hatundan mı yoksa Çek cumhuriyetinden mi acaba..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eminim çoğu paticik izlemiştir ama ben izlemeyenlere söliiim şeytanın avukatı al paçino konuşturuo yine...daa şimdi izledim ve hala etkisindeyim..[signature][hline]budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar