Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evet ben de bütün bölümleri seyrettim, tekrarları da seyrediyorum, onların da tekrarlarını seyrediyorum şimdi tekrar.. :-p o dediğin bölüm benim de en hoşuma gideniydi, her bölümde başka çizgi kahramanlara ya da popüler kültür kavramlarına göndermeler var. karakterler ve seslendirmeler de süper. ilk gördüğümden beri hastasıyım.. :) powerpuff girls ile filan kıyaslamıştık ama gördüm ki alakası yok. çok daha hoş ve derinliği var bence..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence powerpuff girls den daha iyi bir çizgi film en azından bunu izlerken kusmadan izleyebiliyorum ama sevenler için iyi olabilir izleyebilirler hele powerpuff girlsü sevenler bunu yüz bin kez severler
Öne çıkan mesajlar