Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bugun icin biletixde bilet varsa gidicem 7den sonra.ikinci kategoriden olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sharapova ilk seti farklı yenildi :(. 6-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gece vakti maç mı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kimse sonunu izleyip yazmamış bile ehue. 7-5 aldı ikinci seti de stosur. 5-5 olduğu anda biz kalktık, metrobüs izdihamına uğramamamak için. yalnız; yemekler yetersizdi. gerizekalı sürekli alkışlamaya çalışan bir kalabalık vardı, ve radwanska-wozniacki maçı fazla uzadı. 3 maç üstüste çok geldi resmen ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 5-5 de kalkılır mı ehehe kaybetmiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fizban said: kimse sonunu izleyip yazmamış bile ehue. 7-5 aldı ikinci seti de stosur. 5-5 olduğu anda biz kalktık, metrobüs izdihamına uğramamamak için. yalnız; yemekler yetersizdi. gerizekalı sürekli alkışlamaya çalışan bir kalabalık vardı, ve radwanska-wozniacki maçı fazla uzadı. 3 maç üstüste çok geldi resmen ehue. sen 5-5'te kalktın ben top atmasını bile bekleyip kalktım ama aynı anda varmışız metrobüse =P pek izdiham yoktu ya, erken kalkmaya gerek yok yani futbol maçı gibin bence. bakalım bugün veya yarın gidicem ama hangi gün karar veremedim. aslan parçası sam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 biletler bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yalan o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dun gittiğimde biletixde bitti dediler spor salonun onunde.sora bi çift geldi alin bizimkiyle girin dedi ama biletler kesilmişti.bizde bi yalan attık kapidaki adama girdk.:D içeride çok boş yer vardı herkes kafasına göre oturuyor. sharapova ikinci sete iyi basladi ama sonu gelmedi bugunde gitmek istiyorum ,gene biletim yok :S biletix gene bilet yok dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Karaborsada olsa olur beyler cuma-cumartesi için bilet varmı ? Wozniack'nin maçına gitmek istiyorum (tabi kazanırsa) Edıt: Pazar final'ede olur... Elinde bilet olan yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Wozniacki elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 pazar'a 2 bilet ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sharapova istanbul'u defterden silmis ehu sevgilisinin evinde kalmis otelde kalmak yerine garanti yatakta da kaybetti de sinirlendi kiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 o haber ağır yalan ya, klasik türkiye haberciliği. hürriyet ekol bile sayılabillir zaten o konuda. bu arada yarına hala biletim var. vay ben gidemedim, göremedim, izleyemedim diyen varsa satabilirim tanesi 60 tl'den. foruma bakamıcam muhtemelen, maçlar başlamadan önce salon civarında bulabilirsiniz beni. bir telefon kadar uzağım 0536 960 79 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 abi sen milleti enayi yerine koymaya utan mıyorsun? 20 liralık bileti 60 liraya satıyorsun. yaptığın ayıp. futbol maçlarında anlarım da ülkede yeni yeni gelişen bir spor zaten tenis, o maçların dolması lazım, saçma sapan davetiyeleri almayın o zaman gitmeyeceksiniz. en üstler hep o beleşçiler yüzünden boş kalıyor. ben de aldım biletim olmasına rağmen ama hepsini bileti olmayıp da gelmek isteyenlere verdim ücret talep etmeden. her şeyden bir çıkar aramayın. iyilik yapmayı unutmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sevgisi kimm şarpovanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 lordones said: o maçların dolması lazım lordones said: iyilik yapmayı unutmuşsunuz. herhangi bi karşılık olmadan 5 arkadaşımı götürdüm ve götürmeye devam ediyorum zaten bu turnuvaya. arkadaşlarımın davetiyelerinden artanları (herkesin hergün gelmesi mümkün olmayabiliyor doğal olarak) satma hakkımızın olduğunu düşünüyorum. aman bilet toplayayım da satarım diye düşünmedim hiç, karaborsacı mantığında falan değilim yani. lordones said: saçma sapan davetiyeleri almayın o zaman gitmeyeceksiniz satışa çıktığı gün 6 güne de bilet aldım kendim için, 4 gündür de salondayım. spora senin tahmin ettiğinden kat kat fazla meraklı ve duyarlı biriyimdir, rahat ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 iyi o zaman, biletleri de 60'a değil değeri olan 20'ye ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 karaborsa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar