zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=c8VR-edV7LI bekliyoruz heyecanla;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 son 2 gün biletleri tükenmiş lan. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 evet ben de baktım,tükenmiş, artık kaçağa bindi iş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kaç paraydı biletleri T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 reklam bayagi guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 valla benim arkadşım 40 liraya almış son iki günü,ama bayağı önce. dasaaa said: kaç paraydı biletleri T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sanırım ilk 2 gün iyi yerler 10 20 tl son 2 günü iyi yerler 20 40 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dasaaa said: kaç paraydı biletleri T_T 20-30 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 1. Kategori - 40.00 TL 2. Kategori - 20.00 TL http://web03.biletix.com/etkinlik/MZIC6/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oha çok da pahallı değillermiş yahu. bi fakir bile gidebilirmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 reklam kötü o ne be mortal kombat gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yere düşüş sahnesi bayağı şaka gibi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Oha nasıl kaçırdım bunu, bilet satmak isteyen varsa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bende bilet alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 evet iyi haber mi kötü haber mi bilemedim; son 2 gün için bilet satışı başlamış tekrardan- ama sanırım tribünün arka kısımları. 20 liradanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sanırım alacağım pazar günü için ama o mesafeden dürbün lazım adam gibi seyredebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ee gidecek olan var mı maçlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 son iki gün için bilet satan varmi.2tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 önemli bi işim çıkmazsa her gün gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ilk gün gidiyorum ben de. metrobüsle gidiş kolay mı ? bir de tam olarka kaçta bitecek bütün maçlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 maçlar 5'te başlar. kaçta bitecek diye bişi yok. 3 maç var işte gün boyunca. çekişmeli geçerse maçlar (3 sete uzama vs) gece yarısını bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 fizban said: ilk gün gidiyorum ben de. metrobüsle gidiş kolay mı ? bir de tam olarka kaçta bitecek bütün maçlar ? metrobüsle gidiş çok kolay. tek sorun metrobüsten indikten sora nereye yuruyeceğini bilemeyebilirsin. etrafta bisuru bufe falan var orda birilerine sor. çok yakın ztn metrobusten indikten sora. ama etrafta siteler olunca onların etrafından dolasmak falan gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 finale gidiyorum ama ikinci kategoriden bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Elimde 2 tane tüm turnuvayı kapsayan davetiye var. Tanesi 100 liradan satıyorum. Almak isteyenler özel mesajla ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Gruplar ve ilk gün programı belli oldu; Kırmızı Grup: Caroline Wozniacki, Petra Kvitova, Vera Zvonareva, Agnieszka Radwanska. Beyaz Grup: Maria Sharapova, Victoria Azarenka, Li Na, Samantha Stosur. İlk gün programı; saat 17:00'den itibaren sırayla, Petra Kvitova - Vera Zvonareva Caroline Woznacki - Agnieszka Radwanska Maria Sharapova - Samantha Stosur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar