kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 - Facebook'da hangi /ne tarz oyunları oynuyorsunuz ? - Oyunların sizi bağlayan tarafı nedir ? Hikayeleri , grafikleri , oynanabilirliği , oyunun akış ve dengesi Bu facebook gaming olayı ile ilgilenmeye başladım da birkaç gündür , biraz inceleme yaptım , ciddi bir oyuncu kitlesi varmış. Bugüne kadar oyunlara bu ne lan diyip geçmiştim , inceleyine şaşırdım. Genel olarak facebook gaming hakkında tartışalım istiyorum . Bu trend nerden doğdu , nereye gidiyor gibi
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 insanların işten kaytarmak için sebep araması sonucu doğdu, deli büyük bir pazar oldu. hiç facebook oyunları sarmadı beni ama en sarabilecek olanı empires & allies idi. fakat oyunların arkadaş ve premium işleri soğutmaya yeter de artar.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 iki sey onemli benim için 1. her girdigimde oynayabileceiğim yane turndur bilmemnedir bekleytmicek. 2. girmesemde bi zararı olmucak yane harcamadıkca turnlerim felan birikcek.
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bitek tetris oynuom feyste hatta sadece tetris oynayabilmek icin feysim var. ama japonlar kan aliyorlar :/
Öne çıkan mesajlar