kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 - Facebook'da hangi /ne tarz oyunları oynuyorsunuz ? - Oyunların sizi bağlayan tarafı nedir ? Hikayeleri , grafikleri , oynanabilirliği , oyunun akış ve dengesi Bu facebook gaming olayı ile ilgilenmeye başladım da birkaç gündür , biraz inceleme yaptım , ciddi bir oyuncu kitlesi varmış. Bugüne kadar oyunlara bu ne lan diyip geçmiştim , inceleyine şaşırdım. Genel olarak facebook gaming hakkında tartışalım istiyorum . Bu trend nerden doğdu , nereye gidiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 insanların işten kaytarmak için sebep araması sonucu doğdu, deli büyük bir pazar oldu. hiç facebook oyunları sarmadı beni ama en sarabilecek olanı empires & allies idi. fakat oyunların arkadaş ve premium işleri soğutmaya yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 iki sey onemli benim için 1. her girdigimde oynayabileceiğim yane turndur bilmemnedir bekleytmicek. 2. girmesemde bi zararı olmucak yane harcamadıkca turnlerim felan birikcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bitek tetris oynuom feyste hatta sadece tetris oynayabilmek icin feysim var. ama japonlar kan aliyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 senin facebook'un fake. konuşma çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hiç birşey oynamadım daha face'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar