Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 aynen öyle işte. <?php $result = mysql_query( "SELECT id, name FROM people" ); $options=""; while ( $row = mysql_fetch_array( $result ) ) { $id = $row[id]; $name = $row[name]; $options .= '<option value="' . $id . '">' . $name . '</option>'; } ?> <div> <label>Select Person </label> <select> <?php echo $options; ?> </select> </div> şeklinde çok güzel alabiliyorum mysql'den içeriği. bunda sorun yok. sorun buradaki option'lardan birini seçince aşağıda bulunan text tipindeki input'un value'suna bu $name'i yazdıramıyor olmam. Halp!
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 javascriptle bir fonksiyon yaz, select'e bir onchange fonksiyonu koy ? olmaz mı ?
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hmm onu hiç düşünmedim. nedense php ile halletmeye çalışıyorum. onChange mantıklıymış.
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sayfayı refresh yapmadan, ajax vs olmadan zaten php ile yapamazsın. Araya birşeyler katman gerekli. OnChange olabilir, birde Ajax araştır
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 onChange işimi gördü gibi. tek sıkıntı TinyMCE denen salak editörün textarea 'ya ait her şeyi sahiplenmesinden dolayı içine bir şey atamıyor olmak :/ çok saçma olmuş. üç beş kişide daha okudum. neyse bakalım. anca yarına hallederim bunu.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Aradığın fonksiyon şu: tinyMCE.activeEditor.setContent(contentin);
Öne çıkan mesajlar