Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 aynen öyle işte. <?php $result = mysql_query( "SELECT id, name FROM people" ); $options=""; while ( $row = mysql_fetch_array( $result ) ) { $id = $row[id]; $name = $row[name]; $options .= '<option value="' . $id . '">' . $name . '</option>'; } ?> <div> <label>Select Person </label> <select> <?php echo $options; ?> </select> </div> şeklinde çok güzel alabiliyorum mysql'den içeriği. bunda sorun yok. sorun buradaki option'lardan birini seçince aşağıda bulunan text tipindeki input'un value'suna bu $name'i yazdıramıyor olmam. Halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 javascriptle bir fonksiyon yaz, select'e bir onchange fonksiyonu koy ? olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hmm onu hiç düşünmedim. nedense php ile halletmeye çalışıyorum. onChange mantıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sayfayı refresh yapmadan, ajax vs olmadan zaten php ile yapamazsın. Araya birşeyler katman gerekli. OnChange olabilir, birde Ajax araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 onChange işimi gördü gibi. tek sıkıntı TinyMCE denen salak editörün textarea 'ya ait her şeyi sahiplenmesinden dolayı içine bir şey atamıyor olmak :/ çok saçma olmuş. üç beş kişide daha okudum. neyse bakalım. anca yarına hallederim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Aradığın fonksiyon şu: tinyMCE.activeEditor.setContent(contentin); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar