Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerika'da bir haftalık telefon ihtiyacı


fizban

Öne çıkan mesajlar

amerika'da bir haftalık telefon ihtiyacını gidermek için en uygun çözüm nedir ? turkcell kullanıcısıyım, fakat amerika'da da sağı solu aramam gerekecek, türkiye'yi de aramam gerekecek.

türkiye'yi aramalar için turkcell'den dakika alıp, bir de aramaları olabildiğince kısa tutmak en mantıklısı da, amerika'ya indiğim anda kullanabileceğim bir hat alma olasılığım var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizbancım, tmobile in 15 dolara (15 dolar evet) samsung kapaklı telefonu var. İçinde hatta dahil, üstünede istediğin kadar pay as you go yaparsın çok güzel olur.

Al kullan 1 hafta sonra at, zira başka bir hat çalışmaz t mobile harici. Bunu radioshack, bestbuy, walmart, targetta felan halledersin. Türkiye yi aramak içinse seven 11 larda kartlar oluyor. 10 dolara alıyorsun, herhangi bir telefondan 2 saat düz, 30 40 dakika cebi arayabiliyorsun istediğin ülkede
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

at&t nin pre-paid phonelari var wallmarttan filan alabilirsin. Telefon ve hat icinde. 20-30 dolara alıyorsun. İlk aramadan sonra 1 dolar gidiyor ve günde 1 dolara istediğin kadar konuşuyorsun.

Gerçi Türkiye'yi aramak icin uygun değil, onu atladım

Accolade'in dediği gibi olur evet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...